Ignorati legea INSHR-EW!

 

Iată de ce Legea 217/2015, antilegionară, nu condamnă comunismul: Directorul Institutului „Elie Wiesel” este fiul odiosului ideolog stalinist Radu Florian

Alexandru Florian este fiul ideologului Stalinist Radu Florian, pe care il apara frecvent in articolele lui. D-asta comunismul si stalinismul NU sunt pedepsite, iar cultul Anei Pauker (Hannah Rabinsohn) este legal. Numai cultul lui Ceausescu, presedinte ce a dus o politica cu trasaturi pro-nationale a fost interzis!

Cum s-ar spune criminalii striga „Criminalii!”, asa poate fi sintetizata aceasta legislatie anti-romaneasca si care incrimineaza fara dovezi ceea ce Tribunalul de la Nurnberg a achitat.

Reamintesc ca odată cu exonerarea Miscarii Legionare de orice culpă, Comisia Instructorie de la Nürnberg a scos din cauză şi entităţile pe care le reprezenta Mişcarea Legionară: Guvernul Naţional şi Armata Naţională. Aceste entităţi nu sunt culpabile nici de „crima de război”, nici de „genocid”, nu sunt nici „fasciste”, nici „naziste”, nici ,,colaboraţioniste”.

După cum este bine ştiut, instrucţia e secretă şi nici nu se publică actele şi deciziile ei. S-au publicat, însă, darea în judecată şi sentinţa de condamnare de către Tribunalul Internaţional de la Nürnberg, a altor organizaţii. Astfel, în afară de partidele Fascist şi Naţional-Socialist, de SA şi, mai ales, de SS, au fost condamnate pentru „crime război“ şi „contra umanităţii“, pentru „fascism“, „nazism“ şi „colaboraţionism“, mai toate mişcările naţionaliste din Europa: „Rex“ a lui Leon Degrelle, „Ustaşa“ croată, „Crucile cu săgeţi“ – maghiară, „Hlinka“ – Garda slovacă etc.

Numai Mişcarea Legionară şi mişcarea „Strajnicii“ – bulgară (după modelul legionar), a profesorului CANTARGIEF, au rămas în afară de asemenea condamnări.

Tatal lui Alexandru Florian a venit in Romania pe tancurile sovieticilor rusi, o data cu retragerea Armatei Romane din Basarabia. Din rapoarte ne dam seama ca evreii si comunistii ajutati de catre sovietici ii imuscau pe militarii romani aflati in retragere, deposedandu-i de arme, de bunuri!

Pana la urma chiar evreii recunosc ca marxismul si comunismul sunt in accord cu iudaismul. Iata cateva marturii:

  1. „Marele ideal al iudaismului este ca întreaga lume sa fie îmbibata cu învatatura iudaica si apoi, într’o Fraternitate universala a natiunilor, – de fapt într’un mai mare iudaism – toate rasele si religiile individuale sa dispara.”

„The Jewish World”, 9 Februarie 1883

2. „Evreii din Rusia, în totalitatea lor, sunt responsabili pentru înfaptuirea Revolutiei .”

Angelo S. Rappaport -„The Pioneers of Russian Revolution,” p. 250 Stanl, Paul and C London, 1918

3. „Revolutia în Rusia a fost produsul creerelor evreesti, expresia nemultumirii evreilor, a planificarii lor, al carei scop este sa creeze o noua ordine în lume. Ceeace a putut fi realizat atât de bine în Rusia datorita creerelor evreesti, din cauza nemultumirii lor si prin planificarea lor, prin acelas efort intelectual si fizic va trebui sa poata deveni o realitate si la scara mondiala.”

„The American Hebrew”10 Septembrie 1920

4. „Marxismul este forma moderna a profetiei evreiesti.”

Reinhold Niebur’s Speech before the Jewish Institute of Religion, New York, 3 Octombrie 1934

Citind aceste citate mai credeti ca „evreii NU au nicio legatura” cu comunismul si ca totul este doar o „diversiune” ?

Interesant este si faptul ca interzicerea Miscarii Legionare se bazeaza pe hotarari ale instantelor sovietice si comuniste, care nu pot reprezenta un adevar din moment ce aceste tactici erau folosite in scopul de a reduce opozantii la tacere (prin orice mijloace).

Pana si Monica Macovei a vazut acest lucru si a scris aici despre el.

Puteti vizualiza si o emisiune

Despre Legea 217/2015 si lipsa condamnarii comunismului

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s