Antropologia confirma: UNGURII sunt asiatici

Hunii, stramosii ungurilor, erau mongoloizi. Exista probe arheologice si antropologice care afirma acest lucru. Nu este o teorie de dezbatere, ci un fapt. Daca ungurii se considera huni, atunci ei se considera descendenti ai mongoloizilor. Sfarsitul povestii. Hunii au fost INVADATORI ASIATICI care au praduit Europa si dusmani ai rasei albe in acele timpuri. Ei au ucis, violat si jefuit Albii.

Hunii au fost un popor nomad de origine turcică, probabil şi uralică. Alte surse istorice si stiintifice le atribuie origini mongolice cu proveniente milenare din estul actualului stat Kazahstan , avand legaturi de sange cu triburile tataresti.
Timp de câteva decenii incursiunile de pradă ale hunilor s-au limitat la zonele învecinate, potrivit unor consemnări din 395: în Caucaz şi la Dunărea de Jos. Însă şi-au extins, treptat, sfera de invazie spre vest, dincolo de Munţii Carpaţi, până în Câmpia Panoniei.

Câţiva ani mai târziu, în anul 400 hunii conduşi de Uldin reapar la Dunărea de Jos, traversează fluviul şi se implică de partea romanilor în luptele cu goţii lui Gainas, stabiliţi în anul 376, cu asentimentul împăratului Valens (364-378), în Peninsula Balcanică. Hunii sunt din nou evocaţi în anul 402, pe Oder şi Vistula, unde atacă tribul germanic al burgunzilor. În anul 407 trec prin foc şi sabie regiuni din Galia.

Hunnenwanderung

PATRUNDEREA HUNILOR IN EUROPA

ANTROPOLOGIE
1012445_381534005301926_1163313671_n

elongatedskulls

Bonus un citat de David Lane, suprematist alb, despre HUNI
hungarians

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s