Alo, CNCD? Sau Departamentul pentru Ingradirea Libertatii de Exprimare? Dde ce Nu sanctionati M.A.I. pentru promovarea simbolului fascisto-rasist-sovinist FASCIA?!

Propunere de interzicere a simbolurilor fasciste pe uniformele Politiei Romane

politia-romana

Solicit Poliţiei Române să schimbe sigla fascistă inscripţionată de pe uniforma poliţiştilor.
În caz contrar voi merge până la Tribunalul de la HAGA!

FASCÍSM (‹ it., fr.; {s} lat. fasciae „mănunchi de nuiele”) s. n. Ideologie și regim politic apărute în Europa după primul război mondial, în condițiile declanșării unor crize economice și sociale, precum și al imposibilității guvernanților de a-și menține și exercita puterea cu mijloace parlamentare. Organizatoric, f. a apărut mai întâi în Italia (1919), sub forma „fasciilor”, mișcare ce a avut în frunte pe Benito Mussolini, care, în 1922, a preluat puterea și a instaurat regimul fascist. Partide și regimuri fasciste sau de tip fascist au luat ființă și au fost instaurate în Germania, Japonia, Portugalia, Spania și în unele țări din centrul și estul Europei, îmbrăcând forme specifice, „naționale”. Devenind ideologie oficială a mai multor state, s-a caracterizat prin: naționalism extremist, misticism, violență, cultul forței, intoleranță față de alte partide sau mișcări politice, mai ales a celor de extremă stângă; a presupus existența unor partide puternic centralizate, cu o largă bază socială conduse de lideri charismatici, supunerea necondiționată față de voința acestora, tendința de monopolizare a tuturor sferelor vieții sociale, promovarea rasismului, în forma antisemitismului și șovinismului, și a unor concepții filozofice voluntariste și iraționaliste. În planul politicii externe, f. a propovăduit așa-numitul drept al unor rase și națiuni la dominația mondială, justificând expansiunea și cotropirea teritorială. A contribuit la declanșarea celui de-al doilea război mondial, al cărui sfârșit a însemnat prăbușirea principalelor regimuri politice fasciste.

CEA DIN STANGA ESTE SIGLA FOLOSITA DE POLITIA ROMANA, IAR CEA DIN DREAPTA ESTE STEMA PARTIDULUI NATIONAL FASCIST ITALIAN
Prin afisarea cu buna stiinta a simbolului fascist FASCIA se incalca urmatoarele prevederi ale legii:

– CODUL PENAL AL ROMÂNIEI
Art.1 –Pentru prevenirea şi combaterea incitării la ură națională, rasială sau religioasă, la discriminare şi la săvârșirea de infracţiuni contra păcii şi omenirii, prezenta ordonanță de urgență reglementează interzicerea organizațiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracțiuni contra păcii şi omenirii.

ART. 166.- Propaganda cu caracter fascist Propaganda cu caracter fascist prin orice mijloace, în public, se pedepsește cu închisoare de la 5 la 15 ani şi interzicerea unor drepturi.(Codul Penal elaborat în 1968). Art. 166. – Propaganda în vederea instaurării unui stat totalitar, săvârșită prin orice mijloace, în public, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.(…)
Art. 317. – Propaganda naționalist șovina, ațâțarea urii de rasă sau naționale, dacă fapta nu constituie infracțiunea prevăzută în art. 166, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Art. 323. – Fapta de a se asocia sau de a iniția constituirea unei asocieri în scopul săvârșirii uneia sau mai multor infracțiuni, altele decât cele arătate în art. 167, ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unei astfel de asocieri, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani, fără a se putea depăși pedeapsa prevăzută de lege pentru infracțiunea ce intră în scopul asocierii.(…) Codul Penal art. 324 Codul Penal la art. 324 aliniatul 5, Art.5 – Promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unei infracțiuni contra păcii şi omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârșită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi. – OUG 31 2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii, publicată în Monitorul Oficial nr. 214 din 28.3.2002 – CITITI AICI

DREPT URMARE SOLICITAM URMATOARELE:
1. Obligatia M.A.I. de a schimba uniformele Poliţiei Române cu uniforme care sa nu contina FASCIA, symbol rasist, extremist, fascist.
2. Inactivitatea Politiei Romane pe timpul necesar schimbarii heraldicii de pe uniforma.
3. Tragerea la raspundere a M.A.I., a Politiei Romane, a I.G.P.R si a firmelor care fac uniforme pentru Politia Romana folosind simbolul fascist.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s