Statul Islamic intenționează să atace Israelul

Grupul terorist Statul Islamic a promis că va ataca Israelul, pentru conflictul recent cu Hamas și va lupta împotriva trupelor americane.

“În ceea ce privește masacrele care au avut loc în Gaza împotriva bărbaților, femeilor și copiilor musulmani, Statul Islamic va face tot posibilul să continue eliminarea fiecare apostat, care stă ca un obstacol în drumul lor spre Palestina”, citat din revista Dabiq, care a fost distribuită în mai multe limbi, inclusiv în limba engleză, conform portalului Christian Post.

“Acțiunile Statului Islamic vorbesc mai tare decât cuvintele și este doar o chestiune de timp și răbdare înainte de a ajunge în Palestina pentru a lupta împotriva evreilor și ucide pe fiecare barbar”, scrie în revista Dabiq .

Ministrul israelian al apărării, Moshe Yaalon, a declarat că armata israeliană este pregătită să facă față oricărei amenințări, însă admite că grupul islamist este în creștere rapidă datorită alăturării de noi voluntari din diferite țări.

Statul Islamic este o organizație islamică extremistă, care a cucerit teritorii în Siria și Irak, cu fonduri substanțiale generate din vânzarea de petrol pe piața neagră și donații private.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Statul Islamic intenționează să atace Israelul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s