Constanteanca agresata de hotul surprins in propria casa! Daca nu avem dreptul sa purtam arme

Alarmant: Constănţeancă atacată în propria casă, pentru un laptop!

Caz alarmant la Constanţa: un individ chitit să fure dintr-o lo-cuinţă nu s-a retras când a constatat că proprietara casei pe care voia să o jefuiască era acasă. Ba din contră, s-a manifestat violent faţă de ea, ceea ce este neobişnuit în peisajul infracţional constănţean, după cum recunosc şi poliţiştii.

„Este o modalitate neobişnuită de operare. De obicei, hoţii din locuinţe urmăresc imobilul, pentru ca proprietarii să nu fie acasă. Sau, dacă se întâlnesc cu aceştia, fug, nu se dedau la violenţe”, ne-a precizat Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt la Poliţia Constanţa.

O altă împrejurare neobişnuită este faptul că infracţiunea a fost comisă în timpul zilei, în jurul orei 17,30. Astfel, sâmbătă, suspectul a sărit gardul imobilului situat pe strada Vârful cu Dor, din cartierul constănţean Viile Noi, apoi a forţat fereastra PVC şi a pătruns în locuinţă, unde a dat nas în nas cu proprietara. A lovit-o şi a îmbrâncit-o, după care a furat un laptop, o pereche de adidaşi şi un ceas şi a fugit. De cum şi-a revenit, femeia a sunat la Ser-viciul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul oamenilor legii. În zonă, au ajuns poliţişti de la Secţia 5 şi jandarmi de la Gruparea Mobilă „Tomis”, care au reuşit să-l prindă pe individ, pe baza descrierii oferite de victimă. De altfel, acesta era încă în cartier şi nu apucase să vândă bunurile furate, acestea fiind găsite asupra lui.

Suspectul, identificat ca fiind Nagit A., de 21 de ani, din Cobadin, a fost reţinut, iar duminică dimineaţă a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile.

Surse apropiate anchetei ne-au spus că tânărul ar fi comis fapta pentru a face rost de bani pentru etnobotanice, fiind consumator. De altfel, nu este prima dată când are probleme cu legea, el comiţând alte furturi pe când era minor.

Bunurile, a căror valoare a fost estimată la 2.400 de lei, au fost înapoiate victimei. Suspectul este anchetat pentru tâlhărie.

sursa: Cuget Liber

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s