Acuma mai sunt doar „conspiratii” ale „fanaticilor religiosi”?? ALERTĂ în Sănătate! Vaccinul antigripal de la Institutul Cantacuzino POATE PROVOCA MOARTEA

Scandal monstru creat în jurul vaccinului antigripal creat la Institutul Cantacuzino. Specialiştii susţin că în componenţa dozelor care au ieşit din producţia instituţiei există o substanţă toxică, periculoasă.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, dr. Constantin Dina, susţine însă, că la Constanţa s-au folosit numai vaccinuri importate, drept pentru care nu există motive de îngrijorare.

„În ceea ce priveşte cele 34 .000 de doze comandate de DSP Constanţa, acestea sunt produse importate. Este vorba despre acel vaccin Influvac, cu prospect chinezesc şi nu de vaccin produs la Cantacuzino. Aşadar, nu se pune problema ca populaţia constănţeană care s-a vaccinat să fie în pericol. Cât priveşte vaccinurile de la Cantacuzino, din informaţiile pe care le avem, există o componentă toxică, însă nu ne dăm seama cum a ajuns ea în vaccin, având în vedere protocoalele din sistem”, a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Constantin Dina.

Medicii avertizează: vaccinul toxic poate provoca moartea!

Vaccinul antigripal toxic poate provoca MOARTEA, spun revoltaţi medicii. Ei susţin că este vorba despre o eroare umană în ceea ce priveşte producţia de la Institutul Cantacuzino şi că, în mod normal, producţia trebuia urmărită în permanenţă pentru a se evita o astfel de situaţie.

„Vaccinul antigripal se realizează pe embrionul de pui, adică din ou, iar dacă nu este purificat aşa cum trebuie, el creează şoc anafilactic, adică MOARTEA, mai ales dacă nu se intervine imediat cu adrenalină, pentru a salva pacientul. Însă vă daţi seama că la dispensarele din sate nu există aceste substanţe, astfel că riscurile sunt majore! Se poate ajunge la şoc cardio-respirator sau cardica, iar pacientul îşi poate pierde viaţa în câteva minute!Este inadmisibil ceea ce se întâmplă şi sunt revoltată pentru faptul că în ultimii ani, din cauza neglijenţei, oamenii şi-au pierdut încrederea în vaccinuri!”, a declarat, pentru Cuget Liber, dr. Gherghina Rizea, medic specialist medicina de familie.

sursa: Cuget Liber

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s