USL recunoaste ca a CUMPARAT PRESA si TELEVIZIUNEA sa ii vorbeasca de bine!

presa-pres

Senatorul de Gorj si presedintele organizatiei judetene a PNL Dian Popescu, i-a atacat dur pe social democrati intr-o emisiune la un post de televiziune local.

Potrivit Gorj News, Popescu i-a acuzat pe liderii PSD din Gorj ca deturneaza sume imense din bani publici catre televiziunile locale care, la schimb, deformeaza realitatea in beneficiul finantatorilor lor.

Senatorul PNL a facut referire la presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu si la directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel, chiar daca nu le-a pronuntat numele.

Am cumparat ziare, am cumparat televiziuni, acele televiziuni ne sunt vasale, dau numai o directie, te scot in fata, te fac Fat Frumos, dau in ceilalti cu tot felul de minciuni, tot felul de aberatii (…) Noi ne ocupam si consumam bani si resurse din bugetul statului, pentru a plati niste posturi de televiziune in judetul Gorj. Candva va trebui cineva sa deconteze aceste lucruri! Sunt deja toate datele, se stiu cate contracte se dau pentru a ne face Fat Frumos la televizor. Nu, omul se satura, se uita la televizor, dar nu-l mai poti prosti!”, a declarat senatorul PNL, Dian Popescu, intr-o emisiune la postul local de televiziune Tele 3.

sursa: Ziare.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s