EDITORIAL: Monarhistii marsaluiesc duminica pe 10 noiembrie 2013 pentru a anunta SFARSITUL republicii „toxice”

Jurnalul National ne anunta ca duminica pe 10 noiembrie, monarhistii vor iesi intr-o plimbare organizata de Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei, un mars denumit „Marsul Regal – Monarhia pentru viitor”

Potrivit organizatorilor, marşul este organizat „pentru a-i ura Majestății Sale Regelui Mihai I cu ocazia zilei de naştere din 25 octombrie 2013 şi a celei onomastice din data de 8 noiembrie 2013 şi pentru a susţine proiectul de constituţie monarhică pe care A.N.R.M. îl are în lucru, urmând să fie lansat în dezbatere publică în prima parte a anului viitor”.

Manifestaţia va începe de la ora 14:00, punctul de întâlnire fiind Piaţa Charles de Gaulle. De aici, monarhiştii vor porni în marş pe traseul Arcul de Trimf – Piaţeta Regelui – Piaţa Victoriei – statuia regelui Carol I.

Ne intrebam oare ce sfarsit al republicii vizeaza acesti oameni cand insusi  Regele Mihai I il invita pe premierul Victor Ponta sa ia pranzul impreuna, vor vrea sa impuna monarhia cu forţa?
Noi nu putem uita tradarea „regelui” Mihai I atunci cand I-au arestat pe eroii Romaniei, mai ales pe Maresalul Ion Antonescu, Mihai Antonescu, Gheorghe Alexianu.

marsulregal

23 August 1944 – Tradarea regelui Mihai fata de Neam si arestarea Maresalului Ion Antonescu

Sa ne amintim si de lovitura de stat de la 23 august 1944 prin care King Mihai I l-a arestat pe Maresal si a dat tara „bravei Armate Rosii sovietice” dupa cum afirma chiar „Alteta Sa” intr-un discurs.

Lovitura de stat de la 23 august 1944 (denumită și actul de la 23 august) a fost acțiunea prin care, la data de 23 august 1944, regele Mihai a decis demiterea și arestarea lui Ion Antonescu, prim-ministrul României și Conducătorul Statului, a dispus încetarea imediată a colaborării României cu Puterile Axei și începerea tratativelor de armistițiu cu Aliații și de colaborare militară cu Uniunea Sovietică.

Soarta generalului Antonescu

După ce a fost arestat, generalul Antonescu a fost predat gărzilor comuniste ale lui Emil Bodnăraș, care la rândul lor l-au predat armatei sovietice pe 31 august, în ziua când aceasta a intrat în București. El a fost ținut prizonier în URSS și nu a fost judecat în procesele de la Nürnberg, fiind adus, în schimb, în România și judecat de Tribunalul Poporului din București. El a fost condamnat la moarte și executat la 1 iulie 1946.

Regele Mihai

După 6 martie 1945, guvernele României au fost dominate de comuniști și impuse de Moscova cu ajutorul armatei sovietice. Regele Mihai nu s-a putut opune, fiind considerat de sovietici o piedică pentru planurile lor de instaurare a unui regim comunist. Astfel, deși Uniunea Sovietică și-a exprimat printr-o telegramă satisfacția față de evenimentele din România și l-a decorat pe rege cu Ordinul Victoriei, acesta a fost obligat la 30 decembrie 1947 de reprezentantul sovietic Andrei Vîșinski să abdice și să părăsească țara, declarată de comuniști «republică populară».

Sa reamintim si ca Mihai I a fost printer membrii de comitet al In$titutului National pentru $tudierea Holocau$tului in Romania – Elie Wie$el”?…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s