Palmă dată Rusiei la Chişinău- 100 000 de oameni, Vrem Unirea şi Steagurile României în centrul oraşului

Sursa: Adevarul.ro

Lovitură grea dată propagandei ruse în Republica Moldova, şi care spunea că moldovenii vor spre Rusia şi nu spre Europa. Astăzi, duminică 3 noiembrie 2013, aproximativ 100 000 de moldoveni au ieşit în centrul capitalei celui de al doilea stat românesc.

ce cu ajutorul Partidului Comunist s-a încercat organizarea de manifestaţii anti-europene, dar la care au participat doar câteva zeci de moldoveni, marea majoritate membri de partid, astăzi Rusia a primit o palmă severă din Republica Moldova, al doilea stat românesc, acolo unde 100 000 de oameni au ieşit în Piaţă pentru a cere integrarea europeană.

Este cea mai mare manifestaţie de stradă din ultimii zece ani, peste aşteptările liderilor pro-occidentali, organizatorii acestui eveniment.

Pentru că Europa înseamnă România iar România înseamnă Europa, liderii unionişti au cerut tuturor celor care sunt cu gândul la România să se afle în stradă. Îndemnul a fost adresat zecilor de mii de români basarabeni care anul trecut au cerut pe străzile din Chişinău Unirea celor două state româneşti.

Piaţa, care este plină de steagurile României, ale Republicii Moldova şi ale Europei, prin mesajul comun pe care îl poartă, este dominită de un imens steag tricolor, steag aparţinând României şi de zeci de mesaje unioniste din care cel mai răspândit este unul simplu Vrem Unirea.

De asemenea încă de ieri şi-au făcut prezenţa la Chişinău maşini cu număr de România, printre ele fiind şi cele ale companiei care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment şi care este din Bucureşti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s