Miscari anti-nationale: Asociatia FRONT

Le vedem la manifestatiile „anti-discriminare” a femeilor rome, le vedem in cadrul proiectului anti-familie „Sexul Vs. Barza”, le vedem la televizor. Ei sunt membrele si membri Asociatiei FRONT, adica Feminism-Romania.

ASOCIAȚIA FRONT in prezentarea lor

Asociația feministă FRONT este un watchdog pentru drepturile femeilor din România.
ASOCIAȚIA FRONT susține și promovează proiectul SEXUL vs BARZA încă de la debutul său.

Asociaţia FRONT este o organizaţie înfiinţată în aprilie 2011 ce are ca scop promovarea şi susţinerea politicilor şi proiectelor care susţin egalitatea de şanse şi de gen, îmbunătăţirea statutului şi a imaginii femeilor din România, sensibilizarea opiniei publice cu privire la discriminarea femeilor.

Asociaţia FRONT este printre puţinele organizaţii nonguvernamentale din România asumat feministe, asociaţie care militează deschis pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi, eliminarea discriminării de gen şi a stereotipurilor şi prejudecăţilor din educaţie, cultură, politică, societate, economie şi piaţa muncii. Legislaţia României a fost armonizată în perioada de pre-aderare pentru a garanta egalitatea în drepturi şi egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi, însă nu a fost însoţită de o implementare în instituţii şi de o schimbare a mentalităţilor şi a practicilor. Uniunea Europeană, prin politicile sale, inclusiv la acordarea finanţărilor din Fondul Social European, pune un accent deosebit pe programele care au ca scop îmbunătăţirea statutului şi a imaginii femeilor din România.

Notele noastre

In ce consta „drepturile femeilor din România” pentru Asociatia Feministă FRONT?

1. AVORTUL si CONTRACEPŢIA, librtinajul sexual sunt principalele domenii de ocupatie, in general ei vorbesc despre „dreptul la avort”, facand parte din „drepturi reproductive” care nu pot fi supuse interzicerii.

2. Lupta impotriva „discriminarii” femeilor rrome, uitand cati copii nasc aceste femei. E in contrast cu lupta asociatiei pentru avort.

3. Protestele impotriva declaratiilor pro-familie: avand atat de mult timp liber, „dragii” membri ai Asociatiei FRONT, de orientare anarhista si socialista desfasoara actiuni de protest impotriva celor ce sustin natalitatea, familia naturala. Cel mai recent caz este cel al presedintelui Traian Basescu, el atragand atentia asupra scaderii natalitatii Romanilor si cresterea numarului de rromi, deoarece o femeie roma face cate 5-6 copii. Iaca aici prin HotNews

4. Promovarea homosexualitatii, a bisexualitatii, a lesbianismului ca „orientari sexuale”, desfasurand parteneriate cu ONG Accept-Romania si in cadrul proiectului „Sexul Vs Barza”

Noi le amintim acestor femei ca feminismul lor de jungla, inspirat din randul organizatiei extremiste FEMEN, nu mai este de actualitate. Astazi adevaratele feministe vor familie, vor sa fie mame si nu mai vor sa se afle sub influenta asa-zisilor medici ginecologi sau ai medicilor de planning familial care castiga bani de pe urma lor. S-a dovedit cate femei au murit de la folosirea anticonceptionalelor, intens promovate de aceste femei.

Oculta Mondială încurajează feminismul, pentru a distruge familia şi a transforma femeia într-un sclav lucrător

Feminist pro-life groups say they are continuing the tradition of 19th century women’s rights activists such as Susan B. Anthony, Elizabeth Cady Stanton, Matilda Joslyn Gage, Victoria Woodhull, Elizabeth Blackwell, and Alice Paul who considered abortion to be an evil forced upon women by men.

Zeci de femei moarte din cauza unor mărci de anticoncepţionale. Un alt contraceptiv va fi retras 

Ce nu va spun „medicii” de la cabinetele de „planning familial” cu privire la EFECTELE ADVERSE ale ANTICONCEPTIONALELOR

Adevaratele culori ale feminismului

DR. Henry Makow – Feminismul si Noua Ordine Mondiala

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s