TRAUMELE COPIILOR VIOLATI NU INSEAMNA NIMIC PENTRU JUSTITIA ROMANA! Fostul om de televiziune Doru Iuga a primit 2 ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie

Doru Iuga, homosexual: A abuzat sexual zeci de minori, a condus retele uriase de pedofilie si a fost condamnat la 2 ani CU SUSPENDARE

 

Doru Iuga, fostul director de la OTV, a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie.

Prezentatorul de la OTV a primit 2 ani cu suspendare, pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi copii ai străzii. Iuga nu şi-a recunoscut niciodată faptele, potrivit rtv.net.

În schimb, ceilalţi acuzaţi din dosar care şi-au recunoscut faptele au primit pedepse mult mai mari, cu executare. Klaus Zander şi Andrei Staicovici au primit pedepse grele, de 6, respectiv de 7 ani de închisoare cu executare, pentru proxenetism, respectiv raporturi sexuale cu minori. Totuşi, pedepsele primite sunt mai mici decât ar fi putut fi, asta pentru că inculpaţii şi-au recunoscut faptele.

În dosarul de prostituţie masculină cu minori racolaţi din medii defavorizate, procurorii de la Parchetul Capitalei i-au deferit justiţiei, în 24 august 2011, pe Doru Iuga şi cetăţeanul german, Zander Klaus, acuzaţi de act sexual cu un minor, în formă continuată, precum şi pe Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Ştefan Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre, acuzaţi de proxenetism în formă continuată.

sursa: Libertatea.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s