Mars de propaganda GAY in Bucuresti. Noua Dreapta va iesi din nou in strada pentru normalitate

Activiştii homosexuali au obţinut zilele trecute autorizaţiile necesare din partea Primăriei Capitalei pentru a mărşălui pe străzile Bucureştiului. Anul acesta traseul este unul mai central faţă de anii precedenţi iar acţiunea beneficiază şi de sprijinul direct al parlamentarului Remus Cernea, cunoscut pentru retorica sa împotriva Bisericii Ortodoxe. Deasemenea marşul homosexualilor este susţinut şi de diverse ambasade occidentale, precum reprezentanţele diplomatice ale Marii Britanii sau Olandei.

Ca şi până acum, reprezentanţii organizaţiei naţionaliste Noua Dreaptă au anunţat deja că vor da un răspuns acestor “provocări” ale minorităţilor sexuale printr-un “Marş pentru normalitate”, cu scopul apărării familiei tradiţionale. Acţiunea va avea loc în aceeaşi zi cu marşul gay, sâmbătă 8 iunie anul curent. Punctul de întâlnire este Piaţa Victoriei, cu începere de la orele 11.00.

Săptămâna GayFest, care va începe luni, 3 iunie, va culmina cu “Marşul Diversităţii”, care se va desfăşura sub sloganul “Zonă liberă de discriminare”. Anul acesta marşul gay va avea loc pe Şoseaua Kiseleff, cu plecare de la Arcul de Triumf și până la Piața Victoriei. Homosexualii au anunţat că acţiunea va începe în jurul orelor
17.00.

Sursa: FrontPress.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s