DigiWORLD: Minciunile lui Efraim Zuroff si vanatoarea de „nazisti”

Efraim Zuroff oferind 315000 de dolari pentru informatii despre ARIBERT HEIM, numit si „Doctor Moarte”

A inceput acum 2 zile pe postul tv DigiWORLD o emisiune in care Efraim Zuroff de la Centrul SIMON WIESENTHAL mergea in Argentina sa caute „nazisti” in viata. Zuroff este un vanator de „nazisti” si cauta un fost nazist acuzat de uciderea a 300 de victime presupuse. Totul bine si frumos pana a ajuns pe aeroport in Chile unde un barbat I-a reprosat genocidul impotriva Palestinienilor, la care Zuroff I-a reprosat ca palestinienii ar trimite rachetele impotriva Israelului. I-a spus apoi colegului lui de la Centru :”Hai sa mergem, ca putem fi atacati de trecatori”. Serialul se numeste  „Pe urmele ultimului nazist” si este clar o forma de manipulare a istoriei.

Generatia de nazisti care a luptat in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial aproape s-a stins, iar  vietile, actiunile si crimele nazistilor vor ramane in istorie pentru totdeauna.

“Pe urmele ultimului nazist” cuprinde o serie de documentare despre supravietuirea criminalilor de razboi care traiesc in secolul 21. Aceasta trilogie de filme unice prezinta trei povesti convingatoare, printre care povestea doctorului Efraim Zuroff in vanatoarea sa internationala pentru cel mai cautat criminal de razboi nazist, Aribet Heim zis si Doctorul Moarte.

Data Difuzarii:
vineri, 10 mai, 02:10
vineri, 10 mai, 14:15
sambata, 11 mai, 02:10

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s