Miscarea Populara, diversiune PDL

Traian Basescu, inregistrator al denumirii de „MISCAREA POPULARA”

Tocmai a aparut o organizatie noua!
„Inca una?!” veti intreba probabil. Da, dar aceasta organizatie care poarta denumirea de MISCAREA POPULARA este un alta formatiune – satelit al aceluiasi partid democrat liberal care a bagat Tara in regres.
Presedintele Miscarii Populare este nimeni altul decat MARIAN PREDA, decanul Facultatii de Sociologie a UniBuc, acelasi individ care sustinuse prelegerea pedofilului in Luna Istoriei LGBT organizata de ACCEPT-ROMANIA

Marian Preda: Traian Băsescu este tatăl spiritual al Fundaţiei “Mişcarea Populară”

Preşedintele Traian Băsescu este tatăl spiritual al Fundaţiei “Mişcarea Populară” şi cel mai important susţinător, a declarat, duminică, Marian Preda, preşedintele fundaţiei.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu liderii Mişcării Populare la un restaurant, după conferinţa de presă în care a fost lansată oficial fundaţia.

“Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este aş spune primul şi cel mai important susţinător al nostru”, a afirmat, duminică, preşedintele Fundaţiei “Mişcarea Populară“. El a mai precizat că preşedintele Băsescu a decis să nu se implice direct în conducerea Fundaţiei Mişcarea Populară, dar că acesta a promis că va fi prezent la dezbaterile ce vor fi organizate în ţară, pe marile teme care ţin de reforma României.

Întrebat cu privire la posibile înscrieri în fundaţie din rândul democrat-liberalilor, Preda a precizat că PDL face parte din partidele de care fondatorii “Mişcării Populare” s-au “săturat”. ”PDL-ul este parte din clasa politică. PDL, de exemplu, este cred singurul partid politic care a avut nişte criterii de integritate, dar PDL nu a avut criterii de competenţă în promovarea internă. Poate şi de asta s-a ajuns la situaţia de la ultimele alegeri. PDL-ul intră în lista noastră de partide de care ne-am săturat”, a spus preşedintele Fundaţiei.

Cât priveşte finanţarea fundaţiei, Preda a dat asigurări că aceasta va fi un exemplu de transparenţă. ”Veţi avea un exemplu de transparenţă a finanţării Fundaţiei Mişcarea Populară. De exemplu, în Bucureşti, un bun samaritean ne-a alocat deja o bună parte din casa foarte mare în care locuieşte pentru Mişcarea Populară, considerând că trebuie făcut ceva şi domnia sa aşa trebuie să contribuie. Avem şi alte persoane care au promis sprijin, inclusiv financiar, Mişcării Populare, aşteptăm cât mai mulţi alături de noi pe măsură ce se vor convinge că măsurile noastre sunt serioase, aşteptăm şi contribuţii mici de la cei mulţi. Vă promit că atunci când vor intra fonduri în contul nostru o să le facem publice în cel mai scurt timp”, a subliniat Preda.

Întrebat cine este acel “samaritean” care şi-a pus la dispoziţie o parte din casa sa pentru fundaţie, Preda a menţionat că trebuie întrebată persoana dacă doreşte să i se spună numele. Marian Preda a prezentat duminică, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere şi membrii fondatori ai “Mişcării Populare”, precizând că, până în prezent, au aderat la fundaţie în jur de 5.000 de persoane. El a subliniat că obiectivul fundaţiei este acela de a-i reprezenta pe românii care, în ultima perioadă, refuză să ia parte în mod activ la viaţa politică.

“Multe dintre oraşele noastre sunt sărace, lipsite de locuri de muncă, cu cartiere de blocuri comuniste care la parter au chioşcuri în care se vinde pe datorie, până vine pensia sau ajutorul social. Am ajuns o ţară cu o majoritate de votanţi dependenţi de banii de la buget, o ţară de pensionari şi de asistaţi sociali, persoanele active, plătitorii de impozite sunt minoritari printre votanţi”, a mai spus Preda.

Membrii fundaţiei, prezentaţi duminică de Marian Preda sunt: Radu Borza (secretar general al Mensa România), Cristian Diaconescu (consilier prezidenţial), Elenina Nicuţ (avocat), Daniel Funeriu (consilier prezidenţial), Sebastian Lăzăroiu (consilier prezidenţial), Georgeta Condur (lector universitar), Cristian Hriţuc (consilier de stat în Administraţia Prezidenţială). La evenimentul de prezentare a conducerii Fundaţiei au fost prezenţi şi consilierii de stat în Administraţia Prezidenţială Dorel Onaca şi Bogdan Oprea, precum şi consilierul prezidenţial Bogdan Drăgoi.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit cu liderii Mişcării Populare la un restaurant, după conferinţa de presă în care a fost lansată oficial fundaţia.

Pe 25 martie, consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu a anunţat iniţierea procedurilor, împreună cu “colegii săi”, pentru înfiinţarea Fundaţiei “Mişcarea Populară”. Pe 27 martie, preşedintele Traian Băsescu afirma în cadrul unei emisiuni televizate că ideea Fundaţiei “Mişcarea Populară” îi aparţine, dar a subliniat că nu se va implica în conducerea ei şi că aceasta va fi condusă de un om neangajat politic şi cu prestigiu. ”Mişcarea Populară este deschisă celor care nu sunt angajaţi politic. Cel puţin în acest stadiu când este fundaţie. (…) Nu voi avea nicio contribuţie în conducerea fundaţiei, nu voi fi nici măcar în boardul fundaţiei, dar voi veghea-o, o voi încuraja să existe”, a declarat Băsescu, la acea dată. Băsescu a mai precizat că fundaţia doreşte antrenarea celor care nu mai văd în politic o soluţie.

sursa: HotNews.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s