„Vitejii” soldati israelieni au impuscat mortal doi ADOLESCENTI PALESTINIENI !

 Doi adolescenti palestinieni au fost impuscati mortal in timpul inclestarilor cu soldatii israelieni in Cisiordania. Violentele vin in timpul celei de-a treia zi de proteste, ca urmare a mortii unui prizonier palestinian intr-o inchisoare israeliana.

Armata israeliana a declarat ca soldatii au deschis focul impotriva palestinienilor care aruncau cu bombe incendiare contra unui post de paza, in nordul Cisiordania, noteaza Deutsche Welle.

Oficialii palestinieni au declarat ca au gasit trupurile a doi palestinieni, Amer Nassar in varsta de 17 ani si Naji Belbisi, de aceeasi varsta. Armata israeliana a raspuns aratand ca va investiga incidentul.

Palestinienii din Cisiordania si Fasia Gaza protesteaza dupa moartea unui detinut palestinian, in varsta de 64 de ani, care executa o condamnare pe viata in Israel pentru implicarea sa intr-un atentat cu bomba din Ierusalim. Detinutul a murit ca urmare a unui cancer la gat.

Oficialii palestinieni au acuzat Israelul de negarea ingrijirii medicale, ceea ce a determinat protestele.

Protestatarii palestinieni au aruncat cu pietre si cauciucuri aprinse in soldatii israelieni, determinand raspunsuri cu gazel lacrimogene. Peste 4.600 de detinuti palestinieni au intrat in greva foamei timp de trei zile, in semn de protest fata de tratamentul in inchisori.

sursa: Ziare.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s