State UE, va rugam sa va opuneti aderarii Romaniei la Spatiul Schengen! Nu vrem sa deranjam islamizarea Germaniei, a Angliei si altor state

Steagul Uniunii Euroarabice

Germania vrea să împiedice „o aderare rapidă” a României la Schengen

Dacă cele două ţări vor insista asupra unei date de aderare la Consiliul JAI,organizat pe 7 şi 8 martie, Germania îşi va folosi dreptul de veto, a declarat ministrul german pentru revista „Der Spiegel”.

„Nici posibilitatea de aderare parţială cu frontierele aeriene şi maritime nu mai e de actualitate”, a declarat Friedrich. „Extinderea spaţiului Schengen va fi acceptată de cetăţenii germani doar dacă vor fi îndeplinite condiţiile esenţiale pentru acest pas, ceea ce nu este cazul acum”, a continuat oficialul de la Berlin.

Ministrul german a vorbit despre o serie de măsuri pe care Berlinul ar urma să le impună pentru a limita aşa-zisa „imigraţie a sărăciei”, termen apărut în contextul ridicării restricţiilor de muncă pentru români şi bulgari, lucru care se va întâmpla la 1 ianuarie 2014. „Cei care vin în Germania să încaseze ajutoare sociale şi să abuzeze de dreptul la libera circulaţie trebuie să fie împiedicaţi să facă asta. O posibilitate ar fi introducerea unor restricţii pentru cei care au fost deja expulzaţi”, a mai spus Friedrich în interviul acordat revistei germane.

România şi Bulgaria sunt subiectul unui mecanism de monitorizare pe justiţie, combaterea corupţiei şi a crimei organizate.

Vineri, premierul Victor Ponta a declarat că există semnale potrivit cărora aderarea României la Schengen ar putea fi din nou amânată. Şeful Guvernului a spus că amânarea s-ar face la solicitarea câtorva ţări care vor ca decizia să fie luată în luna octombrie.

El a explicat că argumentul oficial va fi legat de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) pe justiţie, dar că există şi temerea că, după aderarea la Schengen, foarte mulţi cetăţeni români şi bulgari vor încerca să emigreze.

sursa: Adevarul.ro

Musulmanii au dreptul la islamizarea Europei, daca te atingi de ei este islamofobie.

Islamul in Germania, la tanti Angelika Merkel

TERROR in Europe: Radical ISLAM spreads in Germany, stick to Saudi supported Hardline

What Will Happen When Islam Takes Over Britain  WAKE UP!

Each day 100 people convert to Islam in UK

STOP EURABIA!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s