Neturei Karta International – SIONISMUL NU ESTE RASPUNSUL

Sionismul nu este răspunsul

Evenimentele recente din Țara Sfântă au cufundat în căutarea evreilor  suflet fără precedent. Conflictele la care crearea statului Israel a dat naștere continuă să afecteze evrei și neamuri. Tragic, nici un scop pare să fie la vedere. Diverse soluții și contradictorii au fost oferite pentru suferintele actuale.

Cu toate acestea, toate soluțiile oferite în surse de masă așa-numitele au eșuat. Este convingerea noastră că acestea sunt în mod inerent sortite eșecului. Toate acestea fac o presupunere fatală. Ei consideră că este evident că statul Israel trebuie să existe. Și, în contrast cu dovezile clare a istoriei, ei văd existența sa ca o evoluție pozitivă pentru poporul evreu.

Noi oferim o alternativă reală la acest turma ca mentalitate, care a produs cincizeci de ani de război și suferință atât pentru evrei și arabi.

Noi, afirma credinta simpla, o dată universal a avut loc în rândul evreilor Tora, că suveranitatea evreiască asupra Țara Sfântă înainte de răscumpărarea omenirii final este greșit.

Este greșit spiritual, deoarece ea neagă faptul că exilul evreiesc este o stare metafizică, care poate fi modificat numai prin practica credinței noastre strămoșești.

Este greșit semnificativ, deoarece a condus în mod constant la război, asuprirea altor popoare și exacerbarea generală a anti-semitismului în întreaga lume.

Istoria este scrisă de învingători sale. Sionismul – de care noi nu înseamnă dragostea Sionului împărtășită de toți evreii credincioși, ci politică și militară mașinațiunile a apuca Țara Sfântă înainte de a alege Dumnezeu pentru a răscumpăra omenirea – exercită o putere extraordinară asupra opiniei publice mondiale. Toți care pun la îndoială dogmele sale sunt supuse unor liste negre severe și, uneori, viata in pericol teroare.

Această cenzură aproape totală istorică a orbit atât evreu și non-evreu, în epoca noastră de a opoziției universală Tora a sionismului până în anul 1948.

În toate școlile de evreimii europene – de la scrierile germane lider ortodox rabinul Samson Raphael Hirsch la perspectiva lituaniană găsit în lucrările de rabinului Elchonon Wasserman la vedere hasidice ale Rabi Lubavitcher, Reb Sholem Dov Ber Schneerson – vom găsi critici tăioase ale sionismului.

Acesta este această tradiție de lungă durată a poporului nostru, care ne reprezintă astăzi aici.

Va prezentam perspectiva milenii veche Torei.

Mesajul său a fost distorsionat și ignorate de către sionismul.

Cu toate acestea, intimidarea nu poate suprima pentru totdeauna adevărul.

Sionismul este în stare de faliment. Razboiul lideri cu ele, precum și cu lumea arabă. Cu o încăpățânare isteric lângă ei cer ca America de finanțare și să sprijine întreprinderea lor a eșuat.

Ora sionismului este trecut. Victimele sale rătăcesc despre căutarea în întuneric pentru ei soluții. Acestea nu vor fi găsite acolo.

Arme și politica nu poate rezolva evreiască „problema” care Herzl stabilit cu privire la „rezolvarea” un secol în urmă. Exilul nostru și suferințele omenirii sunt condiționate de pocăință și fapte bune. Aceasta este ordinea de zi numai evreu demn de acest nume.

sursa: NKUsa.org

Anunțuri

3 comentarii la “Neturei Karta International – SIONISMUL NU ESTE RASPUNSUL

  1. Neturei Karta e o grupare extremista formata din indivizi care traiesc din ajutor social si care nu fac nimic pentru societatea in care traiesc. In spate sunt sustinuti de Satmar (secta hasidica) ce isi are originile in Satu Mare.

    Neturei Karta nu vorbeste in numele iudaismului.

  2. Neturei Karta is not – as is often alleged – a small sect or an extremist group of „ultra-orthodox” Jews. The Neturei Karta have added nothing to nor have they taken anything away from the written and oral law of the Torah as it is expressed in the Halacha and the Shulchan Aruch. The Neturei Karta are fighting the changes and inroads made by political Zionism during the past one-hundred odd years. Guided by the rabbis of our time and under the inspiring leadership of the late Reb Amram Blau, the Neturei Karta refuse to recognize the right of anyone to establish a „Jewish” state during the present period of exile.

  3. Pingback: Articole despre evrei pe acest blog | INPAI Octavian Goga

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s