Neturei Karta International – DE CE evreii ortodocși se opun unui stat sionist

Primele câteva introduceri:

1) Ce este „poporul lui Israel”?

 • Poporul lui Israel au existat de mii de ani.
 • Ei au propria lor natura, esențială.
 • Tora este sursa de natura lor esențială.
 • Fără  Tora si Credință nu există nici un popor din Israel.
 • Oricine neagă Tora și Credința nu mai este parte a  Poporului lui Israel.
 • Scopul Poporului lui Israel în această lume este serviciul divin.
 • Mântuirea lor este ocupația în serviciul divin.

2) Ce este sionismul?

 • Sionismul este un lucru relativ nou.
 • El a existat doar pentru un secol.
 • Sionismul redefinește adevărata natură esențială a poporului lui Israel, și adauga înlocuitori de un caracter cu totul contradictorii și opuse – o națiune materialistă lumească.
 • Ghinionul lor este lipsa de ceea ce alte națiuni posedă, adică un stat și armată.
 • Mântuirea lor este în posesia unui stat și a armatei, etc
 • Acest lucru este clar precizat în cercurile sioniste de crezut, iar printre liderii statului sionist, care prin schimbarea naturii și caracterului poporului lui Israel și prin schimbarea modul lor de gândire se pot seta în fața poporului lui Israel „lor mântuire „- un stat și o armată.

Poporul lui Israel se opune așa-numitului „stat Israel”, pentru patru motive:

PRIMA – așa-numitul „stat Israel” este diametral opus și complet în contradicție cu esența adevărată și temelie a poporului lui Israel, așa cum este explicat mai sus. Singura dată cand poporul lui Israel s-a permis să aibă o stare a fost de două mii de ani când slava Creatorului a fost peste noi, și, de asemenea, în viitor, când gloria Creatorului va fi dezvăluit încă o dată, și întreaga lume Îl vor sluji, atunci El Însuși (fara nici un efort uman sau forța armelor) ne va acorda  un regat fondat cu privire la serviciul divin. Cu toate acestea, un stat lumesc, cum ar fi cele deținut de alte popoare, este în contradicție cu esența adevărată a poporului lui Israel. Oricine numește aceasta mântuirea lui Israel arată că el neagă esența poporului lui Israel, și înlocuitorii de  alta natura, o natură lumească materialistă, și, prin urmare, înainte de a le stabili, un materialist lumesc „mântuire”, precum și mijloacele de realizare a acestui mântuire ” „Este, de asemenea, adică lumească și materialistă de a organiza un teren și armată. Cu toate acestea, adevărata mântuire a poporului lui Israel este de a atrage aproape de Creator. Acest lucru nu se face prin organizarea și forța armelor. Mai degrabă, se face de către persoane la Tora și fapte bune.

A DOUA – Din cauza tuturor acestor lucruri și alte motive Tora ne interzice să se încheie cu exil și să stabilească un stat și armată până Domnul Sfânt, binecuvântat El, în slava Sa și ne va răscumpăra Esenta. Acest lucru este interzis, chiar dacă statul se desfășoară în conformitate cu legislația Torei, deoarece rezultă din exil în sine este interzisă, iar noi trebuie să rămânem sub dominația națiunilor lumii, așa cum este explicat în cartea VAYOEL MOSHE. Dacă vom încălca această interdicție, El va aduce asupra noastră (poate am fi scutit) pedeapsă teribilă.

A TREIA – În afară de care rezultă din exil, toate faptele sioniștilor sunt diametral opuse credinței și Tora. Deoarece fundamentul credinței și Tora lui Israel este că Tora a fost descoperit din cer, și nu există răsplată pentru cei care ascultă-l și pedeapsa pentru cei care-l încalce. Întregului popor din Israel este necesar să se supună Torei, și oricine nu vrea  înceteaza să mai fie parte din adunarea lui Israel.

IV – În afară de faptul că ei înșiși nu ascultă Tora fac tot ce pot pentru a împiedica pe oricine care ajunge sub puterea lor de a îndeplini poruncile Torei, cererile la libertatea de religie sunt minciuni. Ei au luptat cu toată puterea lor de a distruge credința lui Israel.

Sioniștii susțin că ei sunt salvatorii lui Israel, dar acest lucru este infirmat de douăsprezece lucruri:

PRIMA – Dacă unul contemplă cele două mii de ani de exil nostru, ia orice sută ani, chiar mai greu, nu va găsi la fel de multă suferință, vărsare de sânge, precum și catastrofe pentru poporul lui Israel în perioada de sioniști, și este cunoscut faptul că cea mai mare parte suferința acestui secol a fost cauzat de sioniști, ca Rabinii noștri ne-a avertizat ar fi cazul.

DOUA – este declarat în mod deschis în cărți scrise de către fondatorii sionismului, care mijloacele prin care au planificat a stabili un stat a fost de instigarea anti-semitismului, și subminând securitatea evreilor din toate ținuturile lumii, până când vor fi nevoiți să fugă la starea lor. Și astfel au făcut – au înfuriat în mod intenționat a poporului german și s-au raspandit flăcările urii naziste, și au ajutat nazistii, cu viclenie și înșelăciune, să ia întregi comunități evreiești de pe la lagărele de concentrare, precum și sioniștii înșiși recunosc acest lucru. (A se vedea perfidia cărții, min Hameitzor, etc). Sioniștii continua să practice această strategie de astăzi. Ei incita anti-semitismului și apoi ele se prezintă ca „salvatori”. Aici sunt două răspunsuri date de liderii sioniști în timpul al doilea război mondial, când au fost rugati bani pentru a ajuta la răscumpărare evreilor de naziști. Greenbaum a spus „O vacă în Palestina valorează mai mult decât toate cele de evrei din Polonia.” (Gd fereste). Weitzman a spus, „Cea mai importantă parte a poporului evreu este deja în țara (Israel) și cei care au rămas, sunt lipsite de importanță” (Să ne fi ferite).

TREILEA – Vedem că majoritatea evreimea mondială trăiește în securitate și în condiții fizice bune, și nu au dorința de a merge trăi în statul sionist. Întrucât mulți oameni au părăsit statul sionist de a trăi în condiții mai bune în alte țări.

AL PATRULEA – Sioniștii face o afacere mare de propagandă pentru a induce oamenii să emigreze la starea lor. În cazul în care starea lor este atât de benefică ce au de a face propagandă atât de mult.

AL CINCILEA – Pentru ca nimeni nu vrea sioniștii să „salveze” ei. Singurul mod în care pot obține imigranți este de promisiunea oameni săraci beneficii materiale, și chiar și atunci foarte puțini oameni răspund.

A ȘASEA – Statul sionist este mereu amenințată de pericolul de război. Întrucât restul lumii evreilor trăi în pace și securitate, (cu excepția în câteva locuri unde sioniștii au subminat securitatea lor și s-au raspandit flăcările de ură)

A ȘAPTEA – Statul sionist nu a putut continua să existe fără sprijinul economic de la evrei care trăiesc în afara a statului sionist. OPTA – Statul sionist este pe punctul de a colapsului economic, iar banii lor este aproape lipsit de valoare.

AL IX-LEA – persecuta Statul sionist toți evreii care sunt loiali credinței lor. zecea – Ei încep războaie care pun în pericol poporului evreu, pentru motive de propriile lor interese politice.

Xl-lea – Conform Torei calea de siguranță este în urma modalități de pace nu încep lupte cu alte națiuni, așa cum fac sionistii. DOUĂSPREZECEA – Chiar dacă sioniștii ar putea și ar asigura securitatea fizică, ar fi în detrimentul credinței noastre și Tora noastră adevăratul popor al lui Israel preferă mai degrabă moartea decât viața la o astfel de costuri. Prin urmare, este clar că sionismul nu este salvatorul poporului lui Israel. Mai degrabă, este cea mai mare nenorocire lor.

Sioniștii au controlul asupra suficient de mass-media americane pentru a se asigura că numai partea lor de poveste se aude.

Ei fac să pară totul evreilor și rabinii lor sunt sioniști, dar acest lucru este falsa propagandă.

Cele mai importante rabini și majoritatea evreilor religioase se opun sionism, dar vocea lor nu este auzită din cauza sionist de control al mass-media americane.

Sioniștii terorizeaza pe toți care vorbesc  împotriva lor.

Acea parte a maselor evreiești, care este pacalit de propaganda sionistă, pune presiune pe rabini lor de a nu vorbi.

Între teroare și presiunea maselor de cele mai multe rabini sunt împiedicate de la a vorbi.

Aducem trei mărturii ale avizului adevărată a Torei.
1) În ultimii doi mii de ani de pericolele și suferințele exilului nu o dată au oricare dintre intelepti ai lui Israel sugerează că vom face un stat pentru a ne proteja. În fiecare generație am avut mii de Inteleptii bine versat în Tora. 2) Avem mii de munca juridică de drept Torei, care au fost transmise până la noi de intelepti ai tuturor generațiilor. Nu o dată nu vom vedea un cuvânt sugerează crearea unui stat. Ce facem găsim este avertismente împotriva ei. 3) Fondatorii ale sionismului au fost toate atei care au negat Tora. Toate Inteleptii Tora din acel moment s-au opus și se opun sionismului, spunând că sionismul ar duce numai la distrugere.

Cu toate acestea, adevăratul popor al lui Israel nu se va schimba natura lor, sau să renunțe la credința lor din cauza tăria Creatorul le dă.

Sionismul este o creștere străin în organism a poporului evreu. Final va fi că se va scăpa de această creștere și să rămână pură străine.

Sionismul a depăși poporul evreu prin forță, fraudă și teroare, dar nici unul dintre acest lucru le va ajuta, pentru că adevărul va rămâne întotdeauna cu ajutorul Creatorului.

Sionismul nu va înlocui poporului evreu. Poporul evreu va rămâne puternică în credința lor și statul sionist va înceta să mai existe.

Este, prin urmare, cererea noastră că statul care se numește ISRAEL, ar trebui să înceteze să existe. Din moment ce acest lucru nu se va realiza, cerem ca aceștia să înceteze să se numească „Israel”, pentru că ființa lor în întregime este în opoziție completă a Poporului reale ale lui Israel. Poporul lui Israel neagă adevăratele ei permisiunea de a se numi cu acest nume. Liderii sionisti nu au dreptul de a se stabili ca reprezentanții și purtătorii de cuvânt ai poporului lui Israel adevărate.

Din moment ce știm că nu vor îndeplini această cerere, fie suntem de părere că cel puțin ne face să strigăm adevărul. Adevărul va rămâne întotdeauna adevărul. În nici un caz sau de forță poate fi schimbat adevărul. Chiar dacă toată lumea ar spune că unul și unul este de trei, adevărul va rămâne ca unul și unul este de două.

Să adevărul să fie declarată. Utilizarea numele de „Israel”, de către stat, care este o falsificare completă. Poporul lui Israel nu are nimic de-a face cu acest stat. Sionismul și statul nu au nici social și nici o parte în adevăratul Israel.

sursa: NKUsa.org

Anunțuri

Un comentariu la “Neturei Karta International – DE CE evreii ortodocși se opun unui stat sionist

 1. inteleg ca secta satmar si naturei karta sunt antisioniste. cu alte cuvinte ei nu doresc statul israel. ok. nu-l doresti foarte bine, nu te duci acolo si nu te stabilesti acolo. dar ce nu inteleg este efortul si energia lor consumata in acte si activitati de distrugere ca sa zic asa a statului israel. domnule daca nu il vrei, nu te obliga nimeni ca sa-l accepti dar lasa-i pe cei care si-l doresc sa si-l protejeze si sa si-l consolideze. si pe vremea lui moise au fost evrei care incercat sa abata inimile altora de la tara canaan si au murit cu totii dar tot s-a ajuns la cucerirea canaanului. cu intarziere dar scopul a fost oricum atins. aceasta spune ceva. statul israel va exista cu sau fara voia acestor potrivnici si ai altora. dumnezeu a fost cel care a ingaduit formarea acestui stat. si spun dumnezeu pentru numai dumnezeu ingaduie ca ceea ce este scris in biblie sa se implinesca . cel cu coarne face invers si lupta ca cuvantul lui dumnezeu sa nu se implinesca. de aici se deduce ce hram poarta acesti naturei karta. „ati predicat in numele meu dar eu nu va cunosc” scrie in biblie.
  era un om care era foarte credicios si a veit un potop de apa inundatie. si acest om se ruga lui dumnezeu sa-l scape si i-a trimis dumnezeu o barca. el a spus: nu urc caci ma scapa dumnezeu. apa a crescut el s-a urcat pe acoperis si se ruga. dumnezeu i-a trimis un elicopter el a spus: nu urc ca ma scapa dumnezeu. si in final a murit inecat. ajuns in lumea mortilor il intreaba pe dumnezeu: de ce nu m-ai salvat? dumnezeu ii raspunde: ti-am trimis o barca apoi un elicopter si le-ai refuzat pe ambele. cam asa si cu aceasta secta naturei karta.
  ce fel de credincios esti (indiferent ca esti evreu sau crestin) cand iti indrepti toata energia ta spre a impiedica ca cuvintele lui dumnezeu sa se implinesca? ce fel de marturisitor al credintei tale esti tu? cu alte cuvinte acesti naturei karta spun ca au o credinta dar fac exact invers. si satana crede in dumnezeu dar lupta pe toate caile impotriva porunciilor si legilor lui.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s