Comunismul, creatie evreiasca cu scop sionist

zionism1

zionism

Jura Lina – The Jewish Hand in Bolshevism/Communism Not Mentioned at School (Full Movie)

(Bolshevism, communism) Freemasonry, Illuminati, Bilderbergers, the Trilateral Commission, the Council on Foreign Relations, the FED, are all parts of the pyramid representing the ‘New’ World Order, which houses only Jewish bankers and their accomplices at the very top. Christian Zionist royalties, statesmen and other elitists, of course all being Freemasons, are allowed to join high up in the ranks, but it is still the power of international Jewish banking that rules all of them. It’s a force known to have made, swayed, and dismayed presidents and prime ministers, and to have crippled whole empires and nations by finance and deceit.

Recomandari: 

Iudaismul a creat comunismul si marxismul
https://octaviangoga.wordpress.com/2012/07/11/iudaismul-a-creat-comunismul-si-marxismul/

Anunțuri

24 comentarii la “Comunismul, creatie evreiasca cu scop sionist

 1. Ma refeream ca comunismul nu a fost INVENTAT de evrei. Ca au fost unii evrei care s-au dat pe mina cu dictatorii, nu neg. Dar au fost si romani care si-au vindut familia pentru un loc mai bun in societatea comunista. Atunci putem spune ca romanii au inventat comunismul???

  Despre „societatea perfecta” si „omul nou” s-au scris multe, chiar Plato a scris in Republica sa. Plato a fost evreu?? Dar Utopia lui Thomas More nu tot despre asta scrie? Sau Thomas Hobbes in Leviathan??

  Asa ca afirmatia ca evreii au inventat comunismul arata necunostinte istorice si inghitirea propagandei antisemite.

 2. Avem declaratiile evreilor cu privire la faptul ca marxismul si comunismul sunt creatii ale lor :

  “Exista putini comunisti printre evrei, exista multi evrei printre comunisti”, citatul apartine lui Fildermann, fost presedinte al Federatiei Evreilor din Romania

  “Unii îl numesc Marxism, eu îl numesc Iudaism.” – Rabinul Stephen S. Wise “The American Buletin” 15 Mai 1935

  “Este foarte semnificativ conţinutul bolşevismului şi faptul că atâţia evrei sunt bolşevici. Idealul bolşevismului este în concordanţă cu multe din înaltele idealuri ale iudaismului.” – Jewish Chronicle, London 4 Aprilie 1919

  “Revoluţia din Rusia a fost produsul creierelor evreieşti, a nemulţumirii evreilor, a planificării lor, al cărei scop este să creeze o nouă ordine în lume. Ceea ce a putut fi realizat atât de bine în Rusia datorită creierelor evreieşti, din cauza nemulţumirilor lor şi prin planificarea lor, prin acelaşi efort intelectual şi fizic va trebui să poată deveni o realitate şi la scară mondială.”- “The American Hebrew” 20.09.1920

  “The Communist soul is the soul of Judaism. Hence it follows that, just as in the Russian revolution the triumph of Communism was the triumph of Judaism, so also in the triumph of fascism will triumph Judaism.” (A Program for the Jews and Humanity, Rabbi Harry Waton, p. 143-144).- În traducere: „Sufletul Comunismului este sufletul Iudaismului. De aceea rezultă că aşa cum în revoluţia rusă triumful comunismului a fost triumful iudaismului la fel şi triumful fascismului va fi triumful iudaismului”. Sau: “Nu este un accident că Iudaismul a dat naştere Marxismului, după cum nu este un accident că evreii au îmbrăţişat imediat Marxismul. Toate sunt în perfect acord cu progresul Iudaismului şi al Evreilor.” – Rabinul Harry Waton, “A Program for the Jews and an Answer to All Anti-Semites”, pag. 148, 1939
  Chaim Weizmann (1874-1952) A fost primul preşedinte al Israelului în perioada 17.05.1948 – 09.11.1952.

  “Noi suntem un popor în ciuda spărturilor, crăpăturilor şi deosebirilor dintre democraţiile americană şi sovietică. Noi suntem un popor şi nu este în interesul nostru ca Apusul să elibereze Răsăritul pentru că, procedând astfel şi eliberând naţiunile însclavizate, Apusul în mod inevitabil va lipsi Evreimea de jumătatea de răsărit a puterii sale.” – Chaim Weizmann, în “World Conquerors”, pag. 227, by Louis Marschalko, Joseph Sueli Publishers, London, 1958.
  “Dacă cursul istoriei nu se întoarce în favoarea Internaţionalei Comuniste, atunci rasa iudaică este osândită.” – George Marlen, în “Stalin, Trotski & Lenin”, pag.414, New York, 1937.

  “Marxismul este forma modernă a profeţiei evreieşti” – Reihold Niebur’s Speech before the Jewish Institute of Religion,New York, 3 octombrie 1934.
  “Recent rasa noastră a dat lumii un nou profet, care are însă două feţe şi două nume: pe de o parte numele său este Rothschild, conducător al tuturor capitaliştilor, iar pe cealaltă parte Karl Marx, apostolul celor care vor să-l distrugă pe celălalt.” – Blumenthal “Judisk Tidskrift”, Nr.57 Sweden, 1929

  „Poporul evreu în întregime va fi propriul său Mesia. El va atinge dominaţia mondială prin dizolvarea celorlalte rase, prin abolirea frontierelor, anihilarea monarhiilor, şi prin instituirea unei republici universale în care evreul va profita de privilegiul cetăţeniei. În această nouă ordine mondială Copiii lui Israel vor furniza toţi conducătorii, fără a întâmpina vreo opoziţie. Guvernele diferitelor popoare, care vor forma republica universală, vor cădea fără nici o dificultate în mâinile evreilor. Atunci va fi posibil pentru conducătorii evrei să desfiinţeze proprietatea statală. În acest fel promisiunea din Talmud va fi împlinită, în care se spune că atunci când va veni timpul să vină Mesia, evreii vor avea în mâinile lor proprietatea întregii lumi.” – Baruch Levi Scrisoare către Karl Marx, în “La revue de Paris”, pag. 574, 1 iunie 1928.

  “Noi, evreii, suntem distrugătorii şi vom rămâne în veci distrugători. Nimic din ceea ce voi veţi face nu corespunde nevoilor şi cerinţelor noastre. Noi vom distruge totdeauna pentru că avem nevoie de o lume a noastră.” – Maurice Samuel în “You Gentiles”, pag. 155, Harcourt, Brace, 1924.

  “Voi încă nu aţi început să apreciaţi adâncimea vinovăţiei noastre. Noi suntem intruşii. Noi suntem subversivii. Noi v-am luat lumea voastră naturală, idealurile voastre, destinul vostru, şi am făcut ravagii cu ele. Noi am fost la rădăcina nu numai al ultimului mare război, ci şi la toate revoluţiile majore din istoria voastră. Noi am adus neînţelegeri, confuzii şi frustraţii în viaţa voastră privată şi publică, şi noi încă o mai facem. Nimeni nu vă poate spune cât timp vom continua aşa. Cine ştie ce destin măreţ şi glorios aţi fi avut dacă noi v‑am fi lăsat în pace.” – Marcus Eli Ravage în “Century Magazine” Februarie 1928

  “Cea mai remarcabilă şi în acelaşi timp cea mai regretabilă consecinţă a primului război mondial a fost apariţia de noi mişcări naţionale şi reîntărirea forţelor naţionale existente. Naţionalismul este pericol pentru evrei, căci este dovedit că ei nu pot trăi în ţări puternice de înaltă cultură naţională.” – “Sentinel”, Chicago, 24 Sept. 1936 – Rezoluţia Conferinţei Centrale a Rabinatului

 3. Doar pentru ca sint evrei care au imbratisat comunismul nu inseamna ca ei l-au inventat. Cine a fost inventatorul comunismului? Dovezi? Ce scrie mai sus sint vorbele celor care l-au imbratisat. Sint sute, mii de romani in aceeasi situatie. Chiar azi gasesti oameni care depling comunismul!

 4. Nu au creat comunismul, doar l-au adus in tara lor. Au popularizat ideologia care exista mai de mult, cel putin din vremea lui Plato. Cine a fost primul evreu care s-a gindit la comunism si a scris despre aceste lucruri??

  Sa spui ca cei 3 oameni au creat comunismul este sa spui ca teroristii de la 9/11 au creat jihadul. Ideea a plecat de la Mohamed. Deci, tot asa, ce evreu a inventat comunismul?

 5. Dar si Ceausescu a continuat sistemul comunist.

  Ideea este ca cei 3 evrei mentionati nu au promovat, (nu creat) comunismul in numele religiei, ca sa pui egalitate intre nationalitate si ideologie comunista. Altfel pentru ca romanii au promovat ACELASI comunism inseamna ca comunismul e creatie romaneasca, sau pentru ca coreenii promoveaza acelasi comunism inseamna ca comunismul este creatie coreeana, sau chineza, sau cubaneza, sau venezuela. Nationalitatea unui om nu are nimic de a face cu comunismul.

 6. Eu v-am spus ADEVARUL, ca refuzati sa il acceptati e altceva.

  Rev. Ted Pike: JEWISH ACTIVISTS CREATED COMMUNISM
  http://www.truthtellers.org/alerts/jewishactivistscommunism.html

  Jews Created Communism
  http://www.truthfromgod.com/articles/jews_created_communism.html

  Falsul „antisemitism”, creatia a sionistilor, o SPUN EVREII:

  G. Neuburger – The Difference Between Judaism and Zionism
  http://www.jewsnotzionists.org/differencejudzion.html

  WHAT IS ZIONISM?
  JUDAISM VERSUS ZIONISM
  http://www.nkusa.org/aboutus/whatzionism.cfm

  THE GREAT GULF BETWEEN ZIONISM AND JUDAISM
  http://www.nkusa.org/AboutUs/Zionism/greatgulf.cfm

 7. Problema este ca NU este adevarul. Toate link-urile arată ca mulți evrei au imbratisat comunismul, nu ca l-au creat. L-au adus in tara lor, l-au promovat, dar NU l-au creat. Trebuie sa existe scrieri dinainte de Plato care sa arate ca ideologia a fost inventata de evrei.

  Toate link-urile arată ce au spus evreii din 1800, 1900. Comunismul a fost gindit cu mult înainte.

  Sint mulți evrei care nu si-au imbratisat radacinile, tot așa cum sint romani care fac la fel. Astăzi nu mai este USSR ca sa aibă putere de promovare a comunismului, cum se face ca sint romani care încă îl imbratiseaza??? Faptul ca-l imbratiseaza nu înseamnă ca romanii l-au creat, nu??

 8. Comunismul nu-i o invenție a lui Karl Marx, ci o componentă a noii ordini mondiale, gandite înaintea lui de către illuminatii finanțați de ruda sa prin alinanța Rothschild. Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el și nici Engels n-au inventat comunismul, ci au fost influențați direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875), care a fost și unul din fondatorii socialismului.

  Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919, notează: “Conceptiile bolșevice sunt în majoritatea punctelor în armonie cu ideea de iudaism.” La acea dată, 477 din cele 545 de oficialitati bolșevice erau evrei. Vladimir Lenin, în culmea gloriei sale fiind, spunea: “Statul nu funcționează așa cum ne-am dorit. Mașinăria nu se supune. Se vede un om la volan și pare că o conduce, dar mașina nu merge în direcția voită de el. Se mișcă însa după dorința altor forțe.” Normal, erau forțele celor ce au finanțat revoluția bolșevică.

  Film documentar:
  http://www.filmedocumentare.com/blestemul-satanic-al-comunismului/

 9. Deja am stabilit ca ideologia comunista/socialista exista de pe vremea lui Plato, care a explicat-o in 380 BC. Daca evreii au inventat comunismul trebuie dovedit cu documente scrise inainte de Plato, inainte de 380 BC.

  Degeaba imi tot dati link-uri a ceea ce s-a spus in 1812 sau in 1919, pentru ca socialismul a existat inainte de acesti ani. Moses Hess pe care l-ati amintit nu are cum sa fie unul din fondatorii socialismului cind socialismul a fost exprimat cu 2192 de ani inainte de a se naste Hess.

  Continuati sa dati link-uri care arata ca unii evrei au imbratisat comunismul, dar absolut nici o dovada datata inainte de 380 BC care arata ca evreii l-au inventat.

 10. Communism – A Jewish Heritage

  The article then goes on to enumerate who many of these Jews (most with Gentile Russian names) actually were. Here we find most of the giants of Soviet communism, names we have memorized in college history courses as the kingpins of the Revolution, without dreaming they were Jews. But making sure of their Jewish identity is very important to the editors of the Encyclopedia Judaica, which is not addressed to Gentiles. It is clear that the editors want Jewish youth today to be aware of their communist heritage. To this end, they not only never criticize anything having to do with communism but always describe it as a sincere and timely experiment with the greatest social advantages to Jews in Russia. Many Jewish Bolsheviks, persons who helped make possible the bloodiest regime in the history of the world, are dignified with a separate article.

  Keeping in mind that Jews represented only several percent of the Russian population at that time, the disproportion of Jews in the Party hierarchy is further born out:

  During the Revolution Jews played a prominent part in the party organs. The politburo elected on Oct. 23, 1917 had four Jews among its seven members. The Military Revolutionary Committee, appointed to prepare the coup, was headed by Trotsky and had two Jews among its five members. In the early years of the Soviet regime, Jews were in many leading positions in the government and party machinery… (page 797, 98)

  Thus, 57 percent of the Politburo at the height of the Revolution was Jewish, as well as 40 percent of the Military Revolutionary Committee.

  http://www.truthtellers.org/alerts/jewishactivistscommunism.html

  Perpetrators of the holocaust against Christian Russia transform themselves into „survivors” of „the Holocaust”
  http://www.revisionisthistory.org/communist.html

 11. Pingback: Articole despre evrei pe acest blog | INPAI Octavian Goga

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s