Carte electronica: Jürgen Graf – Autopsia Holocaustului

Holocaustul este o afacere, una din cele mai rentabile care a fost născocită vreodată. Cine se îndoiește, cine dorește să știe mai mult despre afacerea holocaustică, va citi cu oarecare profit Industria Holocaustului, carte apărută și în limba română, sub semnătura evreului american Norman Finkelstein.

Cu același folos ar putea fi citită Cacialmaua secolului XX, a americanului Robert Butz, Mitul de la Auschwitz al germanului Wilhelm Stäglich, Scrierile revizioniste ale lui Robert Faurisson, o multitudine de alte lucrări impresionante sau simple articole în diverse reviste sub semnătura unora ca italianul Mattogno, francezii Serge Thion, Roger Garaudy sau Pierre Guillaume, elvețienii

G.A. Amaudruz sau Rene-Louis Berclaz, englezul David Irwing și alții. Rămâne de văzut la ce concluzii ar putea ajunge aceia care ar avea curajul și perseverența necesare pentru a duce la bun sfârșit o astfel de muncă de cercetare istorică. În orice caz, ei nu vor mai putea accepta balivernele spumegânde ale unor escroci internaționali precum Elie Wiesel sau Radu Ioanid. Vor simți nevoia să discute cu cărțile pe față, eventual să îi ajute, să îi lumineze și pe alții.

Cartea a apărut la Editura SAMIZDAT, 2001

Lucrarea are 187 pagini format A5 și este oferită în format pdf.

Fișierul are 3 Mb.

Download de aici: http://www.cartiaz.ro/index.php?option=view&cat=11&cid=867&ext=pdf

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s