Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Jidovesti din Romania

Aurel Vainer, de profesie romanofob

Data nasterii: 10/01/1932
Locul nasterii: Stefanesti, Jud. Botosani
Profesia: Economist
Functia actuala: Deputat de Neamt- Comisia pentru politică economică, reformă şi privatizare – Vicepreşedinte; Delegaţia Parlamentului României la Iniţiativa Central-Europeană – Dimensiunea Parlamentară
Functia politica: Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania

Mesajul de multumire al Deputatului Dr. Aurel Vainer adresat alegatorilor

Stimaṭi Alegători

În ziua de 11 decembrie 2012, am aflat rezultatele voturilor valabil exprimate la Alegerile Parlamentare din 09.12.2012.

Doresc să împărtăşesc cu dumneavoastră marea bucurie şi satisfacţie pentru voturile primite de Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România, de candidatul AUREL VAINER, care a însumat un număr de 10.019 voturi reprezentând un procent de 0,13% din numărul total al voturilor exprimate pe ansamblul ţării.

Prin numărul voturilor obţinute, Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România se situează pe locul 6 în ierarhia celor 18 Organizaţii din Grupul Parlamentar al Minorităţilor Naţionale.

În mod normal, vi se cuvin dumneavoastră cele mai calde şi sincere mulţumiri pentru sprijinul acordat în realizarea cu succes a campaniei mele electorale şi în obţinerea rezultatelor de mai sus.

Consider că acest vot semnificativ în favoarea candidatului Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, exprimat în toate cele 43 de circumscripţii electorale – Bucureşti, Judeţe, Străinătate – reflectă buna apreciere de care se bucură populaţia evreiască din România, într-o anumită măsură şi ca impact favorabil al orientării Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, spre deschidere către lumea românească şi comunităţile evreieşti din alte ţări.

Vă asigur, Iubite Surori, Iubiţi Fraţi, că voi depune strădaniile necesare pentru a duce la îndeplinire misiunea încredinţată:

de a reprezenta şi apăra cu succes interesele populaţiei evreieşti din România,
de a acţiona pentru binele general al României şi al tuturor cetăţenilor săi,
de a milita pentru dezvoltarea continuă a relaţiilor dintre România şi Statul Israel,
de a păstra şi apăra Memoria Holocaustului, de a interveni în combaterea antisemitismului și a xenofobiei de orice fel. de a dezvolta colaborarea cu societatea românească şi comunităţile evreieşti din lume.
Cu deosebite mulțumiri,

DEPUTAT,
Dr. Aurel Vainer

vezi aici lista cu voturile

FaceBook

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s