Inselaciuni marca ROSIA MONTANA GOLD CORPORATION!

sursa: http://www.stirialba.ro/excrocherii-gen-rmgc/

Sute de localnici ai Munțiilor Apuseni sunt folosiți fără voia lor pentru creerea unei baze de date care poate fi folosită aproape în orice scop. Cine face asta și în ce fel ? Angajați ai Companiei RMGC printr-un program de genul ”DOOR TO DOOR” iau la rând toate familiile din Apuseni pentru a vedea ce probleme și necazuri întâmpină fiecare locuitor . Asta nu ar fi un lucru rău , însă adevărul nu este deloc acesta . Cei mai naivi sunt rugați să completeze și o ” CERERE DE ANGAJARE ” în speranța că vor obține un loc de muncă în cadrul proiectului minier de la Roșia Montană . Semnatarii acestor cereri din nevoia de a avea un venit și un loc de muncă nu țin cont însă de anumite aspecte pe care le cuprinde acel formular completat, astfel ei pun pe tavă practic toate datele personale de care Compania RMGC are nevoie pentru a creea o bază de date bine consolidată , pe care ulterior o folosește și în alte scopuri .

Un simplu exemplu este stoparea difuzării clipului împotriva proiectului minier , Consiliul Național al Audiovizualului a primit o scrisoare deschisă , semnată de oameni care nici măcar nu au idée că ar fi scris o astfel de scrisoare. Asta înseamnă ca datele lor cu caracter personal au fost folosite fără ca ei să știe . Vă imaginați că o astfel de bază de date poate fi folosită pentru orice ?

Excrocheria făcută legal de juriștii RMGC apare pe verso acelui formular si arată cam așa :

Prin semnarea prezentului contract semnatarul confirmă următoarele :

1.1. Consimte la prelucrarea datelor sale cu caracter personal furnizate către RMGC în scopul actualizării și menținerii evidenței datelor furnizate de semnatar .
2.2. Consimte la transferul datelor sale cu caracter personal furnizate către afiliații RMGC în scopul verificării, actualizării și menținerii evidenței datelor furnizate de semnatari.
3.3. A luat la cunoștiință faptul că datele sale cu caracter personal pot fi transmise către destinatari precum : societăți de arhivare-stocare documente fizice și parteneri RMGC cum ar fi , fără a se limita la , firme de recrutare si pregătire personal
4.4. A luat la cunoștiință despre prevederile legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date privind dreptul de acces , dreptul de intervenție , dreptul de opoziție , precum și că acestea pot fi exercitate printr-o cerere scrisă , adresată RMGC , întocmită în conformitate cu prevederile legii 677/2001

Dacă observați încă din titlu unde se ia la cunoștiință faptul că semnatarii și-au dat acceptul folosirii datelor personale scrie : PRIN SEMNAREA ACESTUI CONTRACT … despre ce contract vorbim ? e vorba doar de o simplă cerere de angajare!

Concluzia este că cei care au semnat acest formular se pot aștepta la foarte multe surprize. La ce se folosesc aceste date ? nimeni nu știe , poate chiar la organizarea referendumului despre care se tot vorbește că ar fi pe 28 octombrie însă nimeni nu știe nimic . Cert este că organizații afiliate companiei RMGC au început un amplu program de promovare a proiectului prin diferite metode de manipulare a populației : controale medicale gratuite , spectacole și alte evenimente care au loc în parteneriat cu primăriile din zonă. Aceste manifestări au început cu orașul Abrud, unde conducerea RMGC prin Sindicatul Viitorul Mineritului au vrut să se asigure că localnici văd și aud bine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s