Vedetele romanesti, RATACITE si atrase in ghearele EREZIILOR

Schimbarea religiei, o nouă modă printre vedete

Se spune că avem toţi acelaşi Dumnezeu. E clar însă că fiecare este liber să creadă în el în ce mod vrea. Cea mai bună dovadă o reprezintă câteva vedete autohtone care şi-au schimbat religia după cum le-a dictat sufletul. Una dintre ele, cântăreaţa Antonia, şi-a şocat fanii în urmă cu câteva zile, când a recunoscut că este mormonă. Află ce înseamnă asta şi ce culte au mai îmbrăţişat alte celebrităţi.

Brigitte Sfăt şi Bodo au trecut la penticostali
Brigitte Sfăt, iubita fostului tenismen Ilie Năstase, s-a botezat, în anul 2010, în cultul penticostal. “Eu am fost catolică, dar am avut foarte multe probleme şi am umblat pe la multe biserici. Voiam să scap de vrăji şi de lucruri murdare. Mergeam foarte des la Mănăstirea Bodrog, din Arad, unde se fac slujbe vineri noaptea pentru cei cu probleme. Acolo am fost botezată în apă ca să scap de toate păcatele şi să încep viaţa ca un om nou”, a spus Brigitte. O altă vedetă care s-a convertit în cultul penticostal este Bodo, solistul trupei Proconsul. “Înainte să mă pocăiesc trăiam în crepuscul, la limita dintre lumină şi întuneric. Acum sunt înconjurat doar de lumină. Pocăinţa m-a făcut mai bun. M-am lăsat de fumat, nu mai beau alcool şi merg la biserică aproape în fiecare duminică”, a spus fostul ginere al preşedintelui Traian Băsescu. Numele de “penticostal” vine de la cuvântul “pentecosta” (care înseamnă cinzecime – face referire la a 50-a zi de la vinerea lui Hristos). În timpul ceremoniei religioase, penticostalii obişnuiesc să-şi spele picioarele reciproc. Un alt aspect important este că un credincios nu se poate căsători cu un nepenticostal. În cazul unui mariaj, se poate divorţa doar când unul dintre soţi a căzut în adulter dovedit sau a trecut în nefiinţă.

Antonia şi Ion Ţiriac sunt mormoni

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Antonia a făcut o declaraţie- şoc: “Sunt de religie mormonă”. Chiar dacă a stârnit valuri în presă, artista nu este singura persoană celebră convertită la această religie. Cel mai puternic mormon din România este Ion Ţiriac. Miliardarul a recunoscut public acest lucru în anul 2008. Mormonii nu au voie să bea, să fumeze sau să consume cafea şi sunt obligaţi să-şi doneze a 10-a parte a averii Bisericii Mormone. Ei poartă lenjerie intimă specială, numită “haină-templu”, care le reaminteşte de legământul lor cu templul mormon şi au reguli îi protejează de tentaţie şi de rău.

Zoltan, din trupa «Sarmalele reci», este antroposof

Zoltan Andras, solistul formaţiei “Sarmalele reci”, este adeptul antroposofiei. Aceasta nu este o neapărat o religie, ci o filosofie despre om şi lume fundamentată de Rudolf Steiner, care susţine că fiecare persoană e considerată a fi în legătură cu diferite fiinţe spirituale, chiar dacă acest lucru rămâne în inconştient pentru majoritatea oamenilor. Iisus ocupă un rol central în acest sistem spiritual, fiind cel care dă sens întregii evoluţii pământeşti.

Răduleasca s-a făcut evreică

În 2004, Mihaela Rădulescu a renunţat la religia ordodoxă şi s-a convertit la iudaism, pentru a se căsători cu Elan Schwartzenberg. La botez, vedeta a primit şi un nume nou, Judith. Evreii, care nu au voie să lucreze sâmbăta, consideră că sunt poporul ales şi nu-l recunosc pe Iisus ca fiu al lui Dumnezeu.

Ovidiu Sabău, martor al lui Iehova

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Rapidului, este martor al lui Iehova din 1991. “Înainte, dacă cineva mă lovea, înjura ori scuipa, îi răspundeam cu aceeaşi monedă. După ce am devenit Martor, am devenit un alt om. Cred în iubirea de oameni şi că toţi ne putem înţelege şi trăi armonios”, a declarat Sabău. Martorii lui Iehova nu cred în Sfânta Treime, în suflet, în iad sau în chinuri. Nu îşi aniversează zilele de naştere şi alte sărbători, ba chiar devin ostili când vine vorba de Paşte sau de Crăciun. Ei refuză să-şi facă transfuzii de sânge, tratamente medicale, vaccinuri sau transplanturi, nu salută drapelul naţional şi refuză să îndeplinească serviciul militar.

Note:
Secta penticostalilor
Secta Mormonilor
Secta Martorilor lui Iehova
Despre ameninţarea sectară

Conducatorul sectelor si tatal ereziilor este unul singur: insusi Satan

Prin secte, Satan urmareste dezbinarea si atacarea realelor valori crestine

Anunțuri

Un comentariu la “Vedetele romanesti, RATACITE si atrase in ghearele EREZIILOR

  1. Pingback: Este artista CORINA BUD o marioneta ILLUMINATI? Pozele demonstreaza ca da | Octavian Goga

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s