Satanismul trupei PUSSY RIOT ridicat la grad de manifest a „libertatii de gandire” de Parlamentul European

Trupa Pussy Riot, nominalizată de PE la premiul Saharov

Grupul protestatar feminist rus Pussy Riot şi activistul din Belarus pentru Drepturile Omului Ales Bialiaţki sunt printre cei cinci nominalizaţi de anul acesta ai Parlamentului European la premiul Saharov pentru libertatea de gândire. Lista cu nominalizări, postată joi pe site-ul PE, le numeşte pe membrele Pussy Riot, Nadejda Tolokonnikova, Ekaterina Samuţevici şi Maria Alehina, care se confruntă cu sentinţe de câte doi ani de închisoare, ”pentru protestul lor antiguvernamental curajos, spectacular şi creativ dintr-o catedrală din Moscova”. Nominalizat a fost şi Bialiaţki, preşedintele Centrului pentru Drepturile Omului Viasna, aflat în închisoare, care a raportat despre represiunea constantă a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko împotriva dizidenţilor.

Notele noastre: Satanismul trupei Pussy Riot, nominalizat la premiul Saharov de catre Parlamentul European pentru…. libertatea de gândire!
Blasfemia a devenit deci in viziunea PE “libertate de gandire”.
Sa vedeti ce faceau musulmanii daca membrele Pussy Riot isi bateau joc de Profetul Mahomed sau cantau intr-o moschee. Imediat ar fi fost condamnate la moarte prin LAPIDARE pentru blasfemie si denigrarea religiei islamice. Dar Rusii se multumesc doar sa le dea cativa ani de inchisoare pentru ultraj impotriva bunelor moravuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s