Negarea „holocaustului” in Romania, INTERZISA si pedepsita cu inchisoare intre 6 luni si 5 ani!

Legea 107 din 27 aprilie 2006 (Legea  107/2006)  pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii

 2. La articolul 2, dupa litera c) se introduce o noua litera, litera d), cu urmatorul cuprins:

   „d) prin holocaust se intelege persecutia sistematica sprijinita de stat si anihilarea evreilor europeni de catre Germania nazista, precum si de aliatii si colaboratorii sai din perioada 1933-1945. De asemenea, in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, o parte din populatia roma a fost supusa deportarii si anihilarii.”
Note: Poftim?! Adica masacrele comise de Comunisti si URSS de ce nu sunt sanctionate? De ce se vand tricourile cu Che Guevara iar cele cu Adolf Hitler sunt interzise prin lege? De ce exista partide comuniste iar partidele naziste sunt „impotriva legii”?
Uitati ce putem citi aici, intr-o stire din 22 decembrie 2010: Crimele comunismului puse la index de Comisia Europeana

Comisia Europeana a respins solicitarile mai multor state din estul Europei,printre care si Romania, care au solicitat adoptarea unei legi europene  a genocidului dublu. Proiectul legii prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea si banalizarea crimelor Holocaustului.Cu alte cuvinte, conform legii propuse de  cele sase state europene nimeni  nu ar mai fi avut voie, odata aprobata legea,  sa nege, in orice context, public sau privat,  genocidul communist caruia i-au cazut victime milioane de oameni din fostul lagar comunist.Numai in Romania, de pilda, in cei 45 de ani de comunism, au fost, in total, 2.451.000 victime ale regimului totalitar, conform datelor ofciale mentionate in  volumul „Holocaustul Rosu” al doctorului Florin Matrescu, autorul celui mai documentat si relevant compendiu in materie: prizonieri de război în URSS, 180.000; ucişi în lagăre şi închisori, 500.000, dintre care 250.000 ucişi în lagăre şi închisori si alti 250.000, decedati din multiple cauze, la scurt timp dupa eliberarea lor din detentie; 200 000, ucisi in timpul colectivizarii fortate;  10.000 de  membri ai Miscarii nationale de partizani; 60.000, in perioada ceausista; peste 1400 in Revoltuia Romana din Decembrie;  1500 000 de victime in Basarabia si Bucovina, ca teritorii instrainate ale Romaniei.

Parerea ministrilor  de externe ai Romaniei, Lituaniei, Letoniei, Bulgariei, Ungariei si Cehiei, care au discutat saptamana trecuta acest subiect cu Comisarul pentru Justitie Europeana ,Viviane Reding,  a fost aceea ca aceste crime trebuie tratate dupa aceleasi standarde si prevederi ca si crimele impotriva evreilor si au solicitat, in numele statelor pe care le reprezinta, interzicerea negarii si banalizarii crimelor comuniste cat si apologia lor.

Comisia Europeana a dat insa un raspuns negativ cererii de adoptare a legii dublui genocid motivand ca  ororile savarsite de comunism sunt evidente insa ele nu au fost indreptate impotriva unei minoritati etnice ,asa ca ideea unei legi a genocidului dublu se respinge din start.

Nesansa victimelor totalitarismului, nu-i asa, sa nu fi fost toate din randul uneia sau a mai multor minoritati! Ca doar ce conteaza numarul acestora cand mai importatnta e minoritatea etnica!

Si o parte a comunitatii evreiesti, prin vocea directorului centrului Simon Wiesenthal din Israel, Efraim Zuroff, si-a exprimat  pozitia fata de cererea celor sase state europene  spunand  ca nu se pot compara crimele impotriva evreilor cu cele comise sub regimurile comuniste pentru ca rusii au fost cei care i-au eliberat pe evreii din lagare si, fara Rusia, probabil ca Germania nazista nu ar fi fost invinsa.

Concluzia? Ca pentru Holocaustul rosu, Rusia si regimurile totalitare pe care le-a impus aceasta in statele fostului lagar comunist pot fi  absolvite,  fiindca ea, Rusia, e cea care  a stopat Holocaustul evreiesc invingand Germania nazista.

Sa mergem in continuare cu articolul 6 din legea 107/2006

 6. Articolul 6 va avea urmatorul cuprins:

   „Art. 6. – Negarea in public a holocaustului ori a efectelor acestuia constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi.”
   7. La articolul 8, partea introductiva a alineatului (1) si alineatul (4) vor avea urmatorul cuprins:
   „Art. 8. – (1) Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2.500 lei (RON) la 15.000 lei (RON):
   ………………………………………………………………………………………………………
   (4) Prevederile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, sunt aplicabile.”
Note: Cum adica? Adica daca afirmam ca holocaustul este doar o teorie absurda a unui grup de interese ocult riscam inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi?? De ce Constantin Rotaru de la Partidul Alianta Socialista nu este inchis pentru negarea si pentru promovarea ideologiei satanice comuniste??
 
holocash

NEGATIONISTI CELEBRI AI HOLOCAUSTULUI:
Mahmoud Ahmadinejad
Mohammed Mahdi Akef
Abdel Aziz al-Rantiss
Maurice Bardèche
Harry Elmer Barnes
James von Brunn
Arthur Butz
Thies Christophersen
Doug Collins
Günter Deckert
Léon Degrelle
David Duke
François Duprat
Robert Faurisson
Bobby Fischer
Roger Garaudy
Hutton Gibson

Jürgen Graf
Nick Griffin
Michael A. Hoffman II
David Hoggan
Gerd Honsik
David Irving
James Keegstra
Fred A. Leuchter
Norman Lowell
Horst Mahler
Carlo Mattogno
Carl O. Nordling
Konstantinos Plevris
Roeland Raes
Ahmed Rami
Paul Rassinier
Dariusz Ratajczak
Otto Ernst Remer
V. T. Rajshekar
Lady Michèle Renouf
Manfred Roeder
Germar Rudolf
Rousas John Rushdoony
Bernhard Schaub
Gerald L. K. Smith
Wilhelm Stäglich
Gerald Fredrick Töben
Ferdinand Topacio
Siegfried Verbeke
Richard Verrall
Udo Walendy
Richard Williamson
Ernst Zündel

Anunțuri

5 comentarii la “Negarea „holocaustului” in Romania, INTERZISA si pedepsita cu inchisoare intre 6 luni si 5 ani!

  1. Uitati aici:
    Zuroff is happy that Holocaust awareness and education is at unprecedented levels. But he is concerned about the effect of the Prague Declaration issued in 2008 and signed by 40 leading European intellectuals including former Czech president Vaclav Havel.

    “It says that Europe will never truly be reunited until it recognises the common legacy of Nazism and Communism. It talks about designating August 23 as a joint commemoration for the victims of Nazism and Communism. There is something insidious about this. If Communism equals Nazism, it means Communism equals genocide, which means Jews committed genocide because there were many Jewish Communists. It also helps to deflect the guilt of European countries in terms of their complicity in the Holocaust. Suddenly they are the victims rather than the perpetrators. I’ve been talking to people in the UK about fighting the declaration, including potential ministers in the next government assuming the Conservatives win.”

    http://www.thejc.com/lifestyle/the-simon-round-interview/26791/interview-efraim-zuroff

  2. Nu trebuie incriminat nimic! Daca nu e libertate de exprimare nu e democratie.Franta a abrogat aceasta lege. Franta e tara care a introdus prima o lege cu privire la negarea holocaustului. Spania abrogat si ea aceasta lege. Ar fi cazul sa nu se faca Romania mai mare si mai tare. Ce se intimpla in SUA e o porcarie fara margini. Daca dau afara oameni din presa pt opiniile lor e clar ca in america e o falsa democratie.

  3. Sa stiti ca s-a votat in Romania Legea 217/2015 care condamna din nou negarea holocaustului cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani

  4. Normal ca se pedepseste negarea, pentru ca adevarul incepe sa iasa la iveala, incep sa iasa documentele in care se atesta ca de fapt Hitler a fost cel bun, iar Stalin, Churchill, Roosvelt etc. au fost de fapt inamicii, iar inainte sa-mi sariti in cap cum ca as fi nazist (termen inventat de comunisti) documentati-va, si v-as ruga inca repede, istoria pe care o invatam noi in scoli este o mare minciuna, au fost ingineri si arhitecti la Aushwitz, au cercetat si au descoperit ca de fapt nu au existat camere de gazare, totul a fost facut dupa razboi, daca nu ar fi asa de ce nu este lasat nimeni sa mai documenteze cazul? Adevarului nu-i este frica de investigare! Treziti-va!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s