Efectul drogurilor „legale si nelegale” asupra mintii si trupului

Dacă pentru Drogurile recunoscute ca nelegale ( canabis, marijuana, cocaina, heroina, etc) se stie ca există anumite antidoturi, iar perioada medie de viata este de 12-15 ani de la inceperea consumului, in cazul ETNO-BOTANICELOR se moare in 1 – 1,5 ani – deoarece contin substanţe sintetice, de pildă amfetamine sau metamfetamine.  (uneori laboratorul a detectat in sangele consumatorilor – solutie, otrava pentru gandaci, soareci – PESTICIDE ) si inca nu s-au descoperit ANTIDOTURI !!!  – (pt că ninemi nu va putea vreodată şi nici măcar nu e interesat sa invie un soarece ori vreun gândac după ce a scăpat de el) 

Adica „LEGALELE” ne ucid de 10 ori mai rapid, decat „NELEGALELE” –

DISTRUGERILE PROVOCATE DE CONSUMUL DE DROGURI si ETNO BOTANICE

– in afara de plaman, ficat, stomac, in principal se DISTRUGE CREIERUL: in celelalte cazuri organele amintite se regenereaza, pe cand CELULA NERVOASA – NEURONUL SE DISTRUGE IREVERSIBIL –“iar consumatorul actionează precum cainele lui Pavlov, dupa ce iese din clinica de tratament, trece pe strada si vazand un magazin, se duce si ia din nou” – dr. Lucian Vasiliu / specialist Spitalul de Psihiatrie Al. Obregia Bucuresti

[din acest punct de vedere starea de dependenta e asemenea cu cea de hipnoză care este generata de tele-viziune, adică starea de vrăjire (de aici se-vraj / durere dependentă), în care discernamantul, subconstientul, inconstientul, constientul sunt invadate de imaginile, starile si patimile inoculate- conf. Virgiliu Gheorghe – Efectele Tv asupra mintii umane – Re-vrăjirea) in acest caz, al dependentei de tele-viziune, nu se distrug neuronii, ci se distrug canale neuronale (potecile de analiza, control si decizie) dintre neuroni, neputand fi analizata informatia,care intra violent, grămadă şi agresiv prin organele de simţ, in minte, apoi se sălăşluieşte în inimă si in scurt timp trece la fapte]

 

“De la jocul de carti, de la alcool, tigara, de la orice alte patimi exista intoarcere!

– De la consumul de droguri, nu mai exista nici o cale de intoarcere, urmeaza pieirea si moartea vesnica” – IPS BARTOLOMEU ANANIA – cuvant catre tineri

 

Exista o stransa legatura intre Consumul de droguri si Consumul sexual:

“din consumul de droguri si din prostitutie nu mai exista iesire – dacat cu picioarele inainte si rece  (la  99% din consumatori), doar in cel mai bun caz stors de vlagă ca o cârpă putreda, singura iesire este doar cu ajutor de la Dumnezeu, singurul ce te poate readuce la viata”

Ati intalnit, sau macar auzit de drogati care au trait mai mult de 39 de ani? căci varsta medie de viată, a vedetelor din show bizz, tv, fotball – pe care voi doriti sa le imitati, cu dependenta de droguri, alcool, ori practicanti de jocuri sexuale – este de 36 de ani (vezi Elvis Preysley, Kurt Cobain, John Lenon, Marlyn Monroe, Michael Jackson etc )

 

Este suficient sa gusti, pentru că intotdeuna prima doza e gratis, ca mai apoi sa incepi sa ceri mai mult si mai mult, neputand a te opri – astfel actioneza drogul – efectul bulgarelui de zapada, al undei de şoc.  Droguri usoare (etno botanice sau halucinogene) nu exista, sunt droguri in toata regula, pentru ca produc stari de halucinatii, visare, uitare, hipnoza – in timp ce tu esti in plina strada, local, incepand a te manifesta iresponsabil-precum animalul, ori la volan, conducand aberant, sau la scoala cu un comportament vulgar, urmat mereu de deznadejde.

Apoi dependenta si sevrajul (durerea fizica si mentala a lipsei drogului) te duc în acte iresponsabile ( jaf, furt, talharie, fuga de familie, societate, dezumanizare, sinucudere)

 

Date culese de pe saiturile de vanzare on-line Etno-botanice: – sau cum functionează minciuna la loc de cinste

 

Tabu Black Diamond fiind un fertilizator extrem de complex,este recomandat  pentru fertilizarea  tuturor plantelor etnobotanice, un produs nou aparut pe piata, produs natural nutritiv, nutrient si fertilizator special creat pentru  plante  rare

Desigilati  plicul cu 12 capsule x 250mg, presarati o capsula de 250mg din compozitia nutritiva, in jurul radicinii plantei voastre preferate.Dupa care udati bine planta la radacina pentru ca mixul nutritiv sa fie dizolvat.Repetati aceasta operatiune odata la  2 saptamani. Efectele spectaculoase in dezvoltarea si cresterea plantei voastre, nu vor intarzia sa apara aplicand acest procedeu in mod constant.

Produsul Tabu Black Diamond  este  foarte usor de utilizat,fiind tot odata extrem de agreabil cu o aroma foarte placuta. Nu elibereaza mirosuri neplacute sau iritante si poate fi folosit oriunde.Produsul nu este toxic si contine elemente nutritive vitale pentru plantele voastre.

Factorul principal care deosebeste Tabu  Black Diamond de alte produse de acest gen, este intensitatea ridicata si totodata timpul foarte scurt , in care efectele sale puternice isi fac simtita prezenta in viata plantei voastre.

Efectul garantat de catre producator:este unul de reinvigorare totala precum si o stare de bine a plantei voastre.

 

Plic 12 capsule = 3gr ~ 180 RON ~   ( o capsula – 0,25 gr – 15 lei )

 

AVERTIZARE!      Stimati clienti si utilizatori Etnoplant,produsele noastre sunt comercializate numai pentru colectionari privati sau studiu etnobotanic.Aceste produse nu sunt medicamente,inlocuitori sau suplimente alimentare.ATENTIE! Produsele nu sunt recomandate consumului uman.Utilizarea lor va apartine in intregime.Preturile contin TVA. Fotografiile au caracter informativ şi nu constituie obligatii contractuale.Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.

 

Sursa internet:  http://www.etnoplant.ro 

Dr. ADRIAN-NICOLAE POPESCU  -Iasi

 

Se stie ca drogurile fac parte din mai multe categorii, acestea fiind clasificate dupa diverse criterii: fie dupa actiunea asupra sistemului nervos (halucinogene, depresoare, stimulente), fie dupa legalitatea utilizarii lor (droguri licite si ilicite), dupa efectele si consecintele lor asupra sanatatii (droguri „tari”, droguri „usoare”). In ceea ce urmeaza, ma voi referi in special la efectele pe termen scurt si lung ale drogurilor tari (heroina, cocaina, speed, chiar si ecstasy) asupra sanatatii mintale.

Potentialul acestor droguri de a crea dependenta psihica este foarte mare, iar unele dintre ele pot da si dependenta fizica in urma consumului frecvent, abuziv si pe termen lung. Pentru ca suntem fiinte diferite, atunci si efectul drogului poate fi resimtit diferit de la individ la individ. In plus, dupa consum, efectele pe termen scurt (aceasta insemnand o perioada de la cateva zile pana la 1-2 luni de zile) asupra fizicului si mintalului pot fi aproape insesizabile. Ceea ce nu se spune destul de des este faptul ca drogurile nu afecteaza doar fizicul si mintalul, ci si afectivul din noi, felul in care relationam, iubim sau ne raportam la noi, la altii, la viata.

Ca urmare a consumului de droguri, creierul este „pacalit” de drog, simtind fie placere intensa sau relaxare, fie lipsa durerii, pentru ca, undeva, anumiti neuroni sunt „pacaliti” sa produca in exces cantitati de dopamina si endorfine (neurotransmitatori cu rol in procesarea placerii si durerii). Creierul nostru produce cantitati suficiente de endorfine si dopamine, astfel incat, de cele mai multe ori, placerea pe care o simtim sa nu ne dea dependenta, iar durerea sau durerile sa ne fie cat de cat suportabile.

Folosind un drog nu facem decat sa-l „stoarcem” pana la refuz de aceste substante, ca pe o lamaie din care vrem sa facem limonada. Or, acesti neurotransmitatori necesita timp pentru a fi produsi si reprodusi de catre creier, iar, pe langa timp, la „constructia” acestora sunt necesare elemente nutritive pe care un consumator de droguri rareori este preocupat sa si le asigure dintr-o hrana sanatoasa.

Cele mai grave consecinte pe termen lung ale consumului de droguri sunt psihozele, delirium si tulburarile de personalitate ce se pot dezvolta pe fondul consumului de drog. InRomania, majoritatea consumatorilor de droguri sunt tineri, iar efectele consumului de droguri pe termen lung abia incep sa se vada. Trebuie sa asteptam sa-i vedem pe ei murind in spitale sau in santuri cu acul in vena?!

Cazurile si moartea lor nu se pun la socoteala?

Ce sa mai asteptam, credeti ca va lua vreun organism administrativ vreo masura de informare in scoli, ori de limitare efectiva a consumului?

Acum indiferent ca se inchid sau nu, magazinele de etnobotanice, credeti ca adolescentii nu mai consuma? Piata doar ce si-au deschis-o, consumul si vanzare e prin telemobil si internet! Asadar doar educatia, proiectia de materiale de informare si discutia cu copiii e eficace!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s