Incredibil: „Patriotii Moldovei” acuza Romania de genocid

Partidul „Patriotii Moldovei” intentioneaza sa initieze un proces, la un tribunal international, prin care sa condamne Romania pentru distrugerea statalitatii moldovenesti si genocid impotriva poporului Republicii Moldova.

Formatiunea care se autointituleaza „moldovenista”, desi majoritatea membrilor nu cunosc limba de stat oficiala din R. Moldova, a elaborat un plan de contracarare a actiunilor unionistilor care, in opinia lor, pledeaza pentru lichidarea suveranitatii Republicii Moldova.

In acest sens, vor fi create echipe de voluntari pentru apararea patrimoniului istoric al Moldovei, va fi organizat un congres international istoric si un congres national al fortelor pro-moldovenesti.

Reprezentantii partidului considera ca organizarea la 16 septembrie in centrul Chisinaului a marsului unionistilor ar putea provoca varsari de sange.

„Suntem convinsi ca unionistii au nevoie de varsare de sange pentru a demonstra ca patriotii duc un razboi agresiv si au mers chiar la uciderea unionistilor in timpul confruntarilor.

Dupa aceste varsari de sange, Guvernul nostru se va adresa celui roman cu solicitarea de a introduce forte pentru a aplana conflictul.

Guvernul nostru antipopular are toate intelegerile necesare cu partea romana privind apararea comuna a statalitatii si interventia in caz de tulburari in masa si rascoale.

Insa, stim prea bine ca aici vor veni nu trupele romane, dar cele ale NATO, iar americanii vor face regula la fel cum o fac acum in Siria”, a declarat vicepresedintele Partidului „Patriotii Moldovei”, Alexandr Dobrea.

sursa: Ziare.com

Note: se pare ca pe acesti asa zisi „patrioti” nu-i intereseaza genocidul SOVIETICILOR impotriva basarabenilor, partidul „patriotii moldovei” fiind o adunatura de ratati comunisti pro-rusi si rusofoni, fiind razbunatori pentru atacuri asupra manifestantilor unionisti.

Protest al Partidului Patriotii Moldovei impotriva unirii mici de la 24 ianuarie 1859, cand Valahia s-a unit cu Principatul Moldovei.

Amenintari pe faţă şi tactici comuniste, din momente ce acuza Romania de un fals genocid explicat doar prin ura lor pentru tot ce este Românesc…

Moldoveni.COM – Violente Fara Precedent La Balti 5 august 2012

Moldoveni.COM – Razboi Etnic la Balti 5 august 2012

MESAJE PENTRU COMUNISTII STATALISTI DIN BASARABIA: PARTIDUL COMUNISTILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA SI CELELALTE MISCARI STANGISTE SI ROMANOFOBE

Cum indraznesc „statalistii” comunisti sa-i acuze pe eliberatorii romano-germani de „genocid impotriva poporului moldovan”?? De ce tin ascuns adevarul despre teroarea predecesorilor lor?!

Basarabia – Crimele sovieticilor

Uitati filmari din timpul eliberarii fratilor basarabeni de catre vrednicul Maresal Ion Antonescu si aliatii germani in iunie 1941

22 iunie 1941 – Ostasi, va ordon, treceti Prutul !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s