Ameninţarea cu bombă la ambasada Ungariei a fost alarmă falsă

Update 15:00 – „A fost o alarmă falsă, nimic grav. Ameninţarea s-a făcut printr-un apel telefonic la 112. Era vocea unui copil, credem că nu a fost nicio legătură politică”, a spus Balasz.

Oficialul ambasadei a mai precizat că ambasada nu a fost evacuată pentru mult timp, pe durata intervenţiei echipelor care au făcut verificări.

„După verificări, ne-au spus că alarma e falsă şi că acest lucru este relativ frecvent în România”, a mai spus Adam Balasz.

O echipă de intervenţie de la Brigada Antiteroristă şi mai mulţi pirotehnişti s-au deplasat la Ambasada Ungariei din Capitală, pentru a face verificări în urma unei ameninţări cu bombă care a fost primită duminică, înainte de ora 12.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, printr-un apel anonim.

Pe durata verifîcărilor, poliţiştii de la Rutieră au izolat perimetrul ambasadei.

Ambasada Ungariei se află în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Dimitrie Gerota, într-o zonă cu trafic pietonal şi rutier destul de mare.

––––––-

Ameninţare cu bombă la ambasada Ungariei. Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, printr-un apel anonim.

Potrivit procedurilor în situaţii referitoare la astfel de obiective, la faţa locului se află şi o echipă antitero a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Poliţiştii de la Rutieră au izolat perimetrul ambasadei.

Ambasada Ungariei se află în sectorul 1 al Capitalei, pe strada Dimitrie Gerota, într-o zonă cu trafic pietonal şi rutier destul de mare.

„Pirotehniştii de la SRI se deplaseză în aceste momente la sediul ambasadei. De amintit este faptul că în anul 2000 s-a întâmplat un eveniment similiar, când a fost dat un telefon şi a fost anunţată o bombă amplasată într-un vehicul”, a arătat corespondentul Antena 3, Marius Popescu.

sursa: Antena3.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s