Bogdan Diaconu: Ungaria îşi dezvăluie planurile pentru România

Foto: BogdanDiaconu.ro

Domnul Bogdan Diaconu, prim-vicepreşedinte al PSD, consideră că scopul Ungariei este revizuirea graniţelor şi ruperea Transilvaniei de România. Vă prezentăm în continuare opinia dumnealui.

„Ungaria şi-a trimis reprezentanţii în România la tabăra de la Borzont, din judeţul Harghita, pentru a ne anunţa aproape oficial că va propune revizuirea graniţelor imediat ce îşi va reveni economic, iar Viktor Orban îşi va consolida puterea. O parte a acestei puteri îi va veni din Transilvania, de la voturile cetăţenilor români de etnie maghiară lăsaţi de Băsescu şi de PDL să devină cetăţeni maghiari fără oprelişti, pentru a-i da voturile lui Orban la următoarele alegeri, a-l întări pe plan intern, pentru ca apoi Ungaria să pretindă teritorii româneşti.

Politica anti-românească a Ungariei a fost în sfârşit dezvăluită de un parlamentar maghiar, şi chiar dacă poziţia sa nu este asumată oficial de Budapesta, nu-şi închipuie nimeni că aceste lucruri au apărut din senin şi nu reprezintă planurile ascunse ale actualului guvern FIDESZ, apropiat de PDL şi aflat în aceeaşi familie politică.

Toate pretextele pentru autonomie sunt pregătirea ruperii Transilvaniei de România, iar orice pas de cedare din partea noastră reprezintă o trădare de ţară şi un început al dezmembrării teritoriului naţional. Din acest moment, guvernul de la Budapesta trebuie tratat ca o putere cu intenţii murdare la adresa ţării noastre. Nimeni să nu-şi mai facă iluzii cu privire la buna vecinătate cu acest stat cât timp este condus de un lider de orientare fascistă şi nimeni să nu îşi mai închipuie că vom avea vreodată pace şi respect din partea actualului guvern de la Budapesta!”.

sursa: Romanian.Ruvr.ru

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s