Romania, magnet pentru formatiile sataniste! MARDUK, IMMOLATION si altii vin sa cante in Romania!

Marduk, Immolation & Guests in Club Fabrica

Data: 5 septembrie 2012
Locatie: Club Fabrica, Bucuresti
Organizatori: Hatework si Asociatia Culturala Manifest
Website oficial: www.hatework.ro
Pret bilet: 50 ron (presale), 60 ron (in ziua concertului)
Ora: TBA

Hatework si Asociatia Culturala Manifest va invita la primul eveniment major din acesta toamna, in data de 5 Septembrie, la Clubul Fabrica din Bucuresti, pe scena caruia vor urca doua dintre cele mai importante trupe ale scenei mondiale de metal extrem.

Headlinerii serii vor fi suedezii de la Marduk, aflati in turneul de promovare al ultimului lor disc – Serpent Sermon – editat in 2012 de catre Century Media. Cu o activitate prodigioasa de peste 20 de ani, Marduk se afla deja la cel de-al 12-lea produs descografic full length si promit un show devastator pe scena din Fabrica, in seara de 5 Septembrie, asemanatoare celor prestate deja in trecut pe scenele din Cluj-Napoca si Bucuresti.

O alta aparitie speciala a serii este Immolation. Trupa infiintata in 1988 si care, prin muzica si sound-ul specific au demonstrat de-a lungul timpului ca death-metalul in forta, cantat in acelasi timp tehnic dar si cu feeling, este si va fi intotdeauna apreciat. New-york-ezii au editat in 2011 EP-ul Providence, produs care s-a bucurat de o larga apreciere atat din partea publicului cat si a criticii (critica ce nu s-a sfiit sa includa acest produs in topurile de anul trecut, un an de de exceptie, de altfel, pentru death-metal) si vor fi pentru a doua oara in Romania, dupa show-ul exceptional sustinut la Cluj-Napoca alaturi de Melechesh in anul 2008, eveniment produs de Hatework.

Cele doua nume monstru vor fi sustinute in timpul aparitiei pe scena de la Fabrica de catre de catre neozeelandezii de la Sinate (death/trash), aflati in turneul de promovare al ultimului lor album (To the Death – 2012), de catre francezii de la Forsaken World (melodic death metal), si de catre Heaving Earth (Cehia – Death Metal).

Biletele vor fi disponibile la pretul de 50 RON (pentru cele procurate in avans), respectiv la pretul de 60 de RON (pentru cele achizitionate la intrarea in club, in ziua concertului). Modalitatile de procurare a biletelor in avans vor fi anuntate pana la sfarsitul acestei saptamani.

Videoclipuri MARDUK:

Marduk – Souls for Belial

Marduk – Jesus Christ

Videoclipuri IMMOLATION

Immolation- Dawn of Possession

Immolation-World Agony

 

Concert Sinister in Club Fabrica

Data: 26 octombrie 2012
Locatie: Club Fabrica, Bucuresti
Organizator: The Invisible Guest Booking, Club Fabrica si Axa Valaha
Website oficial: http://www.theinvisibleguestbooking.wordpress.com
Pret bilet: 30 lei (in avans), 40 lei (in ziua concertului)
Ora: 20.00

Legendele death metalului international, Sinister, revin in Bucuresti la prima editie „Old skull death night” care va avea loc in club fabrica pe data de 26 Octombrie 2012.

Formatia olandeza, Sinister, s-a format in anul 1989 in Rotterdam dar se destrama dupa 15 ani si 6 albume in 2003. Dupa doi ani de pauza, in 2005, trupa se reuneste alaturi de membrii fondatori si produce inca 3 albume. Trupa Sinister are 23 de ani activitate si 9 albume produse de label-uri precum: Nuclear Blast si Hammerheart Records.

Pe scena vor mai urca urmatoarele trupe: Casus (Death metal / Germania), Killchain (Death Metal / Grindcore / Slovacia), trupa clujeana Decease (Trash / Death) + local support.

Pretul unui bilet este de 30 Ron in avans cu rezervare, pana la data de 20 Octombrie, pe e-mail: invisibleguest@yahoo.ro si 40 Ron la intrare in ziua evenimentului.

„Old skull death night” este un eveniment organizat de The Invisible Guest Booking in parteneriat cu clubul Fabrica si Axa Valaha.

Cantece Sinister

Sinister – Leviathan

Sinister – The Bloodfeast

Sinister – Cross The Styx

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s