Ceremonia deschiderii JO a fost un ritual satanic, spune un fost sportiv, devenit „teoretician al conspiraţiilor”

Fostul portar al echipei Coventry City, devenit apoi comentator de snooker pentru BBC şi ulterior „teoretician al conspiraţiilor”, David Icke, spune că ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a fost un mare ritual satanic, pus la cale de reptilieni – o rasă extraterestră care conduce în secret omenirea.

Icke i-a şocat pe cei care îl credeau om serios, în 1991, când s-a autoproclamat fiul Domnului şi a profeţit că sfârşitul lumii va veni în 1997. Chiar şi aşa, Icke şi-a câştigat respectul în rândul adepţilor teoriilor conspiraţiilor, scriind zeci de cărţi în care dă în vileag conspiraţia reptilienilor, din rândul cărora ar face parte, potrivit lui, regina Marii Britanii sau fostul preşedinte al SUA, George Bush jr.

„Ceremoniile de deschidere şi închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra sunt ritualuri satanice deghizate într-o celebrare a Marii Britanii şi a sportului. Limbajul lor este unul simbolic. Stadionul Olimpic este, de asemenea, plasat strategic într-un punct energetic cheie al planetei, unde se pot accesa vibraţiile satanice”, spune Icke.

„Giganticul clopot olimpic, cel mai mare clopot armonic din lume, făcut special pentru această ceremonie, are scopul de a suna pe frecvenţa necesară accesării acestor vibraţii”, mai spune Icke.

Pe site-ul personal – DavidIcke.com – fostul comentator de snooker, a calificat ceremonia drept „un ritual murdar, satanic”, referindu-se, în principal, la spectacolul de flăcări.

„În ritualurile satanice, focul este o trimitere la Baal sau Molech/Nimrod, cunoscut şi ca zeul roman Saturn, adică Satan”, scrie Icke, care spune că şi data ceremoniei este una specială în calendarul satanic.

„În calendarul satanic, intervalul 20 iulie – 26 iulie presupune răpirea victimei care urmează a fi sacrificate în data Marelui Climax – 27 iulie. Marele Climax este data la care sunt sacrificate femeile şi copiii”.

De când a început să aiba astfel de revelaţii, Icke a vândut mii de cărţi în care susţine că umanitatea se află sub controlul unei rase de extratereştri asemănători reptilelor, denumită Frăţia Babilonului care trebuie să consume sânge uman pentru a avea o înfăţişare umană.

Acesta susţine că o confidentă a prinţesei Diana, Christine Fitzgerald, i-a mărturisit că prinţesa Diana i-ar fi mărturisit la rândul ei că cei din familia regală britanică nu mor, ci se metamorfozează, carnea crescând la loc pe ei, la fel cum creşte coada smulsă a unei şopârle. Motiv pentru care Icke spune că atât membri familiei regale britanice, cât şi alţi şefi de state, printre care şi George Bush jr sunt reptilieni.

sursa: Jurnalul.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s